Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ:Η "ΜΑΓΚΙΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ


ΓΡΑΦΕΙ:Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ 



Ο κόσμος των μεταναστών είναι σήμερα χωρισμένος στα δύο. Για την ακρίβεια υπάρχουν δύο κόσμοι διαφορετικοί, αντίθετοι, βαθιά χωρισμένοι. Στη χώρα μας ζουν Άραβες, Παλαιστίνιοι, Πακιστανοί, Αιγύπτιοι κλπ, που είναι μεγαλοεπενδυτές, μεγαλέμποροι, επιχειρηματίες που έχουν ως τόπο διαμονής κύρια τα βόρεια προάστια της Αθήνας, διαθέτουν  ιδιωτικούς φρουρούς, τα παιδιά τους σπουδάζουν στα καλά ιδιωτικά σχολεία, συναναστρέφονται πλούσιους Έλληνες και Ευρωπαίους, πάνε τις διακοπές τους στη Μύκονο και γενικώς είναι παντού ευπρόσδεκτοι. Αυτός είναι ο πρώτος κόσμος. Υπάρχει και ο άλλος κόσμος που αποτελείται από Αφγανούς από τα βομβαρδισμένα από το ΝΑΤΟ χωριά, Παλαιστίνιους κυνηγημένους από τον Ισραηλινό στρατό, Ιρακινούς που τους ξεσπίτωσαν οι Αμερικανοί, Σύριους και Λίβυους που η πολιτισμένη δύση τους έσπρωξε στον εμφύλιο και που όλοι αυτοί έρχονται στη χώρα μας φτωχότεροι από εμάς, πιο δυστυχισμένοι από εμάς και μοιράζονται την φτώχια μας. Αυτός ο δεύτερος κόσμος, οι μετανάστες όπως τους αποκαλούμε,  δουλεύουν σαν σκλάβοι με χαμηλά μεροκάματα, πολλές φορές απλήρωτοι, άλλες φορές κυνηγημένοι, παράνομοι, επειδή έτσι επέλεξε το Ελληνικό κράτος  που εξυπηρετεί τα κέρδη των πλουσίων επιχειρηματιών, που είναι οι ίδιοι που είχαν αναλάβει να στήσουν τους Ολυμπιακούς αγώνες και να «χτίσουν» την ισχυρή Ελλάδα. Οι Έλληνες επιχειρηματίες εκμεταλλευόμενοι την φτώχια  και την ανάγκη  για δουλειά αυτών των ανθρώπων  βρήκαν ευκαιρία να ρίξουν τα μεροκάματα, να εξαρθρώσουν τις εργασιακές σχέσεις μέχρι και να κηρύξουν εμφύλιο πόλεμο στο εσωτερικό της εργατικής τάξης της χώρας μας. 
Από την άλλη μεριά οι πατριδοκάπηλοι της Χρυσής Αυγής εξαντλώντας την «μαγκιά» τους τα έβαλαν με αυτούς τους κακομοίρηδες. Δεν τολμούν να τα βάλουν με τον πρώτο κόσμο, τους πλούσιους , γιατί τους θεωρούν επενδυτές, επιχειρηματίες και γνωρίζουν ότι αν τα βάλουν με τους ισχυρούς, τα πράγματα θα είναι ζόρικα για αυτούς. Με τους πλούσιους ας τα βάλουν τα «κορόιδα»  οι αριστεροί.
Αν είσαι ο Αιγύπτιος Ναγκίμπ Σαουίρις, ιδιοκτήτης της Wind και της Tellas και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, μπαίνεις και βγαίνεις στη χώρα μας όποτε θέλεις, πουλάς, αγοράζεις, συναντάς όποιον υπουργό θέλεις και είσαι ευπρόσδεκτος από όλους. Θυμάται κανείς ότι είναι Άραβας ή μαυριδερός;
Αν όμως είσαι ένας νεαρός Αιγύπτιος ανειδίκευτος εργάτης και περιμένεις πρωί – πρωί στη στάση του λεωφορείου να πας στη δουλειά σου να βγάλεις ένα μίζερο μεροκάματο, δέχεσαι επίθεση από τέσσερα «λεβεντόπαιδα» που σε χτυπούν με σιδερολοστούς και καταλήγεις στο νοσοκομείο με μείον ένα νεφρό. Φυσικά και δεν έχεις εταιρία κινητής τηλεφωνίας, μπορεί και να μην έχεις ούτε κινητό τηλέφωνο, μπορεί και να αναζητάς μέσα στη νύχτα τηλεφωνικό θάλαμο για να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου.
Αν είσαι ο πρίγκιπας Αχμάντ Αλ Σαγέντ από το Κατάρ ή ο σεΐχης Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Τάνι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σου κάνουν υποκλίσεις να έρθεις στην Ελλάδα, να αγοράσεις το Ελληνικό, κανένα νησί μπιρ παρά ή έστω μια ποδοσφαιρική ομάδα. Μένεις στον Αστέρα Βουλιαγμένης, συναντάς υπουργούς, τον ίδιο τον πρωθυπουργό και σου κλείνουν όποιον δρόμο θέλεις για να περάσεις με την θωρακισμένη Μερσεντές σου. Θυμάται κανείς ότι είσαι Μουσουλμάνος;
Αν όμως είσαι Πακιστανός εργάτης και πάς με το ποδηλατάκι σου στη δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσουν οι δρόμοι. Αν όμως κλείσεις εσύ κατά λάθος το δρόμο σε κανένα ψευτοπατριώτη, θα σε σφάξει στο γόνατο, όπως τον 27χρονο Σαχζάτ Λουκμάν, που τον έσφαξαν στην Καλλιθέα δύο Χρυσαυγίτες δολοφόνοι. Και το χειρότερο, θα βρεθούν κάποιοι «άνθρωποι» να πουν «και τι έγινε, ένας μουσουλμάνος λιγότερος».
Στη χώρα μας δυστυχώς συντελείται ένα έγκλημα διαρκείας και ας μην πέφτουν κάθε μέρα σφαίρες όπως έπεσαν στη Μανωλάδα.

***********************
ΥΓ.1- Φώφη Γεννηματά: «Το Πασόκ έχει έτοιμο σχέδιο για 500.000 θέσεις εργασίας.
-Είναι γνωστό ότι στα ρουσφέτια έχετε το Know How.
ΥΓ.2- Αλέκα Παπαρήγα: «Η Μπάγερν έχει τον πολιτικό πυρήνα του ΚΚΕ. Επίθεση, επίθεση, επίθεση σε ξένο γήπεδο»  
-Γκολ γιατί δεν βάζετε;
ΥΓ.3- Μάκης Βορίδης: «Είμαι υπέρ της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο».
-Εδώ ήσαστε υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, στη μονιμότητα θα κολλούσατε;
ΥΓ.4- Οικονομικά από το Χάρβαρντ: «Βιοτεχνικό επιμελητήριο Αθήνας: 60.000 μικρές επιχειρήσεις θα αναστείλουν την λειτουργία τους μέσα στο 2013».
-Λουκέτο στην ανάπτυξη.

========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου