Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ. ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ "ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- (ΑΠΟ ΤΟΝ Nefestora)




πηγή:
Nefestoras
https://nefestoras1.blogspot.com

Μας απειλούν με το παρελθόν! Άλλο επιχείρημα δεν έχουν εκτός από αυτό! Είναι το μοναδικό τους! Και το κάνουν επί τέσσερα συνεχή χρόνια αδιάκοπα και συστηματικά,  πρωί, μεσημέρι, βράδι. Από την πρώτη μέρα. Λυσσάξανε στην τηλεόραση. Μας φοβερίζουν με τον Μητσοτάκη!  Αν είναι δυνατόν!  Μα τι ψευτίλα είναι αυτή!  

Υπάρχετε χάρη στην δεξιά! Χάρη στον φόβο της. Κι από κοντά, χώνετε και την χ.α. για μπαμπούλα. Για επικουρική απειλή αν χρειαστεί. Το πετάτε κι αυτό. Μα τι ντροπή! Να αγωνίζεσαι να πείσεις ότι είσαι καλλίτερος από την δεξιά κι ο λαός να σου γυρίζει την πλάτη και να την προτιμά. Αυτό κι αν δεν είναι κατάντια!! Η Έσχατη! Ρεκόρ! Εύγε!!           

Γιατί ξέρετε το κακό που κάνατε στην χώρα και τρέμετε. 
Πιάνεστε από όπου μπορείτε.                                      
Κι άστε την έκπληξη και τις απορίες  σας τάχα, για την αγνωμοσύνη του λαού μετά τις Πρέσπες.

Τώρα παρακαλάτε να σας ψηφίσει. Όταν σας ζήταγε αυτός να ψηφίσει τον γράψατε . Όλοι μαζί λεβέντες εκεί μέσα. Και χωρίς εξαίρεση. Μπετόν αρμέ. Ένας δεν έκανε πίσω. Συνωμότες εναντίον της χώρας σας! Εξ αρχής παλιόπαιδα με πολιτικό και ιδεολογικό DNA χαλασμένο. Πανέτοιμοι από καιρό να πουλήσετε μανιασμένοι. Δεν ακούγατε τίποτα.

ΚΙ όλα αυτά εν ονόματι του διεθνισμού! Αθεόφοβοι! Θεομπαίχτες. Για την αλληλεγγύη των Πρεσπών και των λαών. Για την Ευρώπη ρε γαμώτο! Για εσάς η καρέκλα λέγεται  διεθνισμός! Δηλαδή καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση. Δηλαδή ξεπούλημα των πάντων. Μα αυτό το έκανε από πάντα η δεξιά.

Με αυτούς βρήκατε να συγκριθείτε λοιπόν; Δεν υπάρχουν άλλα μοντέλα καλλίτερα από την ελληνική δεξιά στον κόσμο; Σα δεν ντρέπεστε. Ρεζίλια!

Εσείς στείλατε τον κόσμο στον καναπέ. Απελπίστηκε μετά από αυτά που του κάνατε. Δεν θα κάνω εγώ δημοψήφισμα, να μου το καταπίνουν. Ούτε θα τους ξαναψηφίζω εκείνο τον καταραμένο Σεπτέμβριο το ’15, για να αποφύγω αλλόφρων τον εκβιασμό  από τους ΣαμαροΒενζέλους, που περίμεναν να μας αποτελειώσουν. Σας ξέρασε και τους δυό, και κάθισε εξουδετερωμένος και γερασμένος από την προσπάθεια στην άκρη του. Άθλιοι και οι δυό. Ελεεινοί, φέρατε το Παιχνίδι στα μέτρα σας.

Δεν ξέρουν όμως, ότι αυτός ο τόπος, την γνωρίζει καλά την δεξιά και δεν την φοβάται! Καλλίτερα από αυτούς. Έσπασε τα μούτρα της στα Μικρονησία.  Έχουν περάσει Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες πολλοί. Χούντες πολλές και Παπανδρέου πολλοί. Ξέρουμε να τους αντιμετωπίζουμε και να ελπίζουμε. Μόνο αυτοί δεν παλεύονται. Το έκπτωτο, το απολειφάδι της αριστεράς. Αυτοί που μας κόψαν τα πόδια. Τέσσερα χρόνια χαμένα από την ζωή μας. Συν πέντε πριν, που τρέχαμε για σας στους δρόμους. Εμείς οι αριστεροί, εσάς φοβόμαστε όχι την δεξιά. (Και μην το απομονώσετε και το διαστρεβλώσετε αυτό παραχαράκτες.). Είστε μανούλες σε αυτά.

Δεν καταλάβατε ποτέ, ότι συγκρινόμαστε πάντα με το καλλίτερο και όχι με το χειρότερο. Πόσες φορές να το πω και να το γράψω. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει, φτιάχνουμε ένα ιδεατό καλλίτερο να μας βοηθήσει. Αυτή την γνωστή απάτη, βάλατε μπρος τα μηχανεύματά σας να μας δουλέψετε. Αυτό το μόνιμο, το αλητοειδές κόλπο της πολιτικής απαξίωσης των ανθρώπων. Να τους κοροϊδέψετε μπρος τα μάτια τους. Να τους κάψετε τον εγκέφαλο. Να διαγράψετε το αυτονόητο της σύγκρισης, από το μυαλό τους. Αυτό το χάρισμα της φύσης. Να είναι όλα αδιέξοδα. Χωρίς διαφυγή. Χωρίς γλυτωμό. Χωρίς ελπίδα. Χάθηκε μια φορά να συγκριθείτε με το καλλίτερο!

Και μας ζητάνε και τα ρέστα από πάνω. Ο λαός είναι βλάκας, δεν καταλαβαίνει, είναι πίσω. Κρατείστε εσείς τις υποσχέσεις σας μια φορά έστω, και  τότε βλέπουμε αν ο λαός είναι αυτό που του καταμαρτυράτε. Και μουλωχτά και με διπρόσωπη ασάφεια μάλιστα.  Λιβανίζοντάς τον κι από πάνω από την άλλη, καλού-κακού. Να μπερδεύεται. Να το έχετε δίπορτο. Έτοιμο το επιχείρημα να απαντήσετε αν χρειαστεί. Και τότε βλέπουμε τι θα απαντούσε ο λαός. Αν εσείς είχατε κάνει αυτά που λέγατε, δεν θα είχαν κανένα λόγο να μην σας ψηφίσουν τώρα. Τα μισά των μισών των μισών αν τηρούσατε. Δεν θα φοβόσασταν τίποτα. Σκοπός σας; Να τον κάνετε ανθυπονάνο. Σαν τα μούτρα σας. Νάχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Να ζητάει το ανθυποελάχιστο. Και του αυξήσατε και το σουβλάκι από πάνω! Το αποκούμπι του. Λέρες.

Γιατί μας εκβιάζουν προκλητικά και χαιρέκακα, να διαλέξουμε το λιγότερο χειρότερο. Νάχετε να λέτε κι από πάνω. Με όποιο αποτέλεσμα. Μονά-ζυγά δικά σας. Σαν τους παπατζήδες. Κι από κοντά οι αβανταδόροι της ΕΡΤ.

Ενώ εμείς ξέρουμε, ότι είναι δυο ίδια χειρότερα. Που δεν συγκρίνονται. Και θα πάμε στις εκλογές, με ένα αλλοίμονο μέσα μας.

Και μην ξεχνάτε ποτέ, ότι ο ελληνικός λαός δεν σας ζήτησε το 2015, ούτε κομουνισμό! ούτε σοσιαλισμό! ούτε καν Σουηδικά μοντέλα, παρά το ελάχιστο, μια απλή αστική δημοκρατία. Να δραπετεύσει από την κατάντια του. Έτσι, για να σας φύγει δημόσια κάθε δικαιολογία, που ο λαός μας το λέει αλλιώς καλλίτερα.

Γιατί όταν συγκρίνεσαι με το παλιό και κακό, τότε είναι σαν να σταματάς τον χρόνο στο πριν. Σαν να σταματάς την ζωή σου, στο αβίωτο. Να επαναλαμβάνεις τον εφιάλτη πού έζησες, μέσω του εκβιασμού. Να διαπιστώνεις ότι η ζωή σου είναι μια φάρσα. Και φάρσα σημαίνει ψέμα. Διαρκές και ατέλειωτο. Για να κάνεις εσύ καριέρα. Και καριέρα σημαίνει ψέμα.

Προσημειώνεις το μέλλον-μη μέλλον και το καθιστάς ακίνητο. Κι άντε να ζήσεις μετά μέσα σε αυτή την αθλιότητα.

Και δόστου κουλτούρα να μπερδέψετε. Κι από κοντά ιστορικά ντοκιμαντέρ για την αντίσταση και τις θηριωδίες των φίλων σας Γερμανών. Να μην καταλαβαίνουμε πως αδερφωθήκαν όλα αυτά, ενώ μας χρωστάνε 74 χρόνια τα κλοπιμαία.

Ζείτε σαν τους τζογαδόρους. Σαν τους χαρτοπαίχτες, όλο με δανικά. Να τα φέρετε βόλτα, να κοροϊδέψετε. Χρωστάτε παντού. Παίρνετε ένα πενηντάρι από δω, από ένα ταμείο, να πληρώσετε μισθούς, άλλο πενηντάρι από κει, να δώσετε στους συνταξιούχους. Λιμνάζουν οι νέες συντάξεις στην ουρά. Και οι νονοί σας περιμένουν να σας κόψουν τον κώλο.

Μαζεύτε τα μπογαλάκια σας και δρόμο. Πάρτε τα Νόμπελ σας, κι εξαφανιστείτε Μετακομίστε στην Ευρώπη να σας σώσουν. Κρυφτείτε στις ποντικότρυπές σας δια παντός. Να ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με την κανονική δεξιά. Όνομα και πράμα. Και μην ξαναπατήσετε το πόδι σας πολιτικά στην χώρα γενίτσαροι. Εχθροί του λαού. Οι πρόγονοί μας τους εξοστρακίζαν κάτι τέτοιους. Μισείτε αυτό τον λαό και θέλετε να τον αντικαταστήσετε με μετανάστες Πακιστανούς και Κινέζους, κι όποιον άλλο ξεβράσει η θάλασσα. Εξαθλιωμένους της πείνας, των πολέμων, που αμέσως γίνονται του τυχοδιωκτισμού, της κομπίνας, της παραβατικότητας του εγκλήματος. Γιατί άλλη λύση δεν έχουν και το ξέρετε. Υπάκουους δούλους να σας δοξάζουν με ιαχές.

Πόσα χρόνια δηλαδή πρέπει να ζήσουμε για να δούμε από μαύρη, μια γκρίζα μέρα. Δεν μας φτάνει η ζωή μας. Ούτε των παιδιών μας, ούτε των εγγονιών μας.


Και θα σας πω κι ένα μυστικό που δεν ξέρετε. Περιμένετε την Νοβάρτις μπας και βγάλετε λαβράκια. Ε, λοιπόν, και να βγάλετε, ο ελληνικός λαός δεν θα σας τη χαρίσει. Γιατί έτσι λένε κάποιοι άγραφοι νόμοι απαράβατοι.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου