Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΙΕΡΙΣΣΟΣ-ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ κ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

10/4/2013
(ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ)


Πολιτικές διαστάσεις παίρνει το ζήτημα των μεταλλείων Χρυσού στη Χαλκιδική μετά την σύλληψη χθες το βράδυ δυο κατοίκων της Ιερισσού για την επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές, τον Φεβρουάριο. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν βίαιη εισβολή της αστυνομίας στα σπίτια των υπόπτων.
«Ο νόμος θα εφαρμοστεί» διεμήνυσε ο υπ. Δημοσίας Τάξης, Νίκος Δένδιας, χαρακτηρίζοντας την Ιερισσό «γαλατικό χωριό» κάτι που όπως τόνισε δεν θα ανεχθεί. 
Για επίδειξη αυταρχισμού κατηγορεί τον υπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Δημήτρη Στρατούλη να σημειώνει ότι «τέτοια πράγματα δεν γίνονταν ούτε στη Χούντα» και τον Δημήτρη Τσουκαλά να αποκαλεί το Νίκο Δένδια Ιούλιο Καίσαρα. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρατά ούτε τα προσχήματα» αντεπιτίθεται το υπ. Δημοσίας Τάξηςκατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πολιτική κάλυψη σε κατηγορούμενους για κακουργήματα.
**********
Η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των δυο πολιτών προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κατοίκων της Ιερισσού που σηκώθηκαν στο «πόδι». Λίγο μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών και υπό τους ήχους των καμπάνων του χωριού, κάτοικοι κατευθύνθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού, που, κατά πληροφορίες, εκείνη την ώρα δεν υπήρχε αστυνομικός, όπου προκάλεσαν σημαντικές φθορές.

Όπως έγινε γνωστό, «ξήλωσαν» έπιπλα και «σήκωσαν» έγγραφα από το εσωτερικό του αστυνομικού τμήματος, τα οποία στη συνέχεια μετέφεραν έξω και τα πυρπόλησαν. Την ίδια ώρα, άλλοι κάτοικοι έβαλαν φωτιές σε λάστιχα, στήνοντας πρόχειρα οδοφράγματα.

Εκατοντάδες κάτοικοι της Ιερισσού και των γύρω χωριών της βορειοανατολικής Χαλκιδικής από νωρίς το πρωί μετέβησαν στον Πολύγυρο Χαλκιδικής για να διαμαρτυρηθούν για την αστυνομικό «έφοδο» και να συμπαρασταθούν στους δύο συλληφθέντες.


   ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO


ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ



ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ



ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ



ΜΑΤ


========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)