Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Κ.ΚΑΙΣΑΡΗΣ:ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ "ΠΑΣΟΚ ΧΧΧL PLUS"


ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΕΓΙΑ

Κ.ΚΑΙΣΑΡΗΣ

ΟΦΕΙΛΩ να ομολογήσω ότι έχω συγκλονιστεί από το γεγονός. Η εικόνα και μόνο προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Ο Ανδρέας Λοβέρδος να αγκαλιάζει και να ασπάζεται τον Ευάγγελο Βενιζέλο . Την ίδια ώρα, το βράδυ της Τρίτης δηλαδή, το νοσοκομείο Καρπενησίου δεν είχε θέρμανση.

Επειδή δεν έχει πληρωθεί ο προμηθευτής πετρελαίου, οι δεξαμενές άδειασαν και τα καλοριφέρ ήταν εκτός λειτουργίας. Αυτό, όμως, που προέχει για τον υπουργό Υγείας είναι το καλό της πατρίδας και του ΠΑΣΟΚ. Η ένωση των δυνάμεων με τον Βενιζέλο για τον κοινό αγώνα.


Οι ασθενείς στα νοσοκομεία τσιμέντο να γίνουν. Μια λέξη μόνο: αηδία. Σκηνή που σε παραπέμπει σε ταινίες του Σκορσέζε. Τους μαφιόζους να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται μετά τη συμφωνία, το ντιλ. Εδώ που τα λέμε, βέβαια, θέλει μεγάλο θάρρος και αποφασιστικότητα να έρθεις σε τόσο στενή επαφή με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Να καταφέρεις να αγκαλιάσεις αυτό τον όγκο και να έρθουνε στο πρόσωπό σου τα χνώτα του. Ο Λοβέρδος όμως, όταν πρόκειται για το καλό της πατρίδας, δεν καταλαβαίνει Χριστό. Και με τον διάβολο θα έκανε κολεγιά.

Οταν μετά τους μισθούς και τις συντάξεις κόβεις και τα φάρμακα, θα κωλώσεις να δώσεις τα χέρια με τον Βενιζέλο; Ασ' τονα, σου λέει, αυτόν να φάει τα μούτρα του στις εκλογές κι εδώ είμαστε. Σαν μακαρονάδα με κιμά βλέπει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος. Τα σάλια τού τρέχουνε σαν τον σκύλο του Παβλόβ. Ενας άνθρωπος που δεν μπορεί να κάνει δίαιτα θα μπορέσει να περιορίσει τις φιλοδοξίες του και τον εγωισμό του; Ο ορισμός της φαυλότητας και του αμοραλισμού.

Ο άνθρωπος που ως υπουργός Πολιτισμού είχε τινάξει την μπάνκα του ΟΠΑΠ στον αέρα θέλει να σώσει την Ελλάδα. Σε άλλες χώρες τους υπαιτίους εθνικών καταστροφών τους δικάζουν και τους εκτελούν. Με συνοπτικές διαδικασίες. Κάποιοι, μάλιστα, δεν έχουν την τύχη του Μουμπάρακ να περνάνε από δίκη. Τους λιντσάρουν και τους ανασκολοπίζουν όπως τον Καντάφι. Ή μήπως το έγκλημα που έχει συντελεστεί εις βάρος της Ελλάδας είναι μικρότερο από αυτό στην Αίγυπτο και στη Λιβύη; Επειδή όμως πρόκειται για Ευρώπη κι όχι για Αφρική, δεν τρέχει κάστανο.

Ας είναι καλά ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Του Βενιζέλου, για να μην ξεχνιόμαστε. Αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα, αυτοί θέλουν σώνει και καλά να διαχειριστούν την εξαθλίωσή της. Ο Βενιζέλος θέλει να είναι υπουργός Οικονομικών.

Για να παίρνει αυτός τα λεφτά από την τσέπη του κόσμου. Κι όχι κάποιος άλλος. Ιδού, λοιπόν, ο επόμενος αρχηγός για να βρουν -όπως έχει πει κι ο ποιητής- τα όνειρα της Αννας Διαμαντοπούλου εκδίκηση. Η γυναίκα με τα εκατό ταγιέρ το είχε ξεκαθαρίσει: «Θέλω ένα ΠΑΣΟΚ πλας». Με το ΧΧΧL Βενιζέλο, λοιπόν, η καλύτερή της.

Και για να μην είμαστε άδικοι, ως υπουργός Παιδείας κάνει το καθήκον της. Επανέφερε τα σχολεία στη περίοδο '41-44'. Της Κατοχής με τα συσσίτια.

Για να μη λιποθυμούν τα παιδιά, από τη 1η του μήνα σε 18 σχολεία του νομού Αττικής δίνεται κολατσιό: γάλα, μπισκότα, δημητριακά, φρούτα και σάντουιτς. Με κουπόνια, για να μην πέφτουνε κάτω τα παιδιά σαν τα κοτόπουλα από την πείνα. Λες κι έχει γυρίσει ο χρόνος εβδομήντα χρόνια πίσω. Βιβλία η κ. Αννα δεν έχει δώσει ακόμα. Δίνει, όμως, ξηρά τροφή. Και με τους Βενιζέλους να θέλουν να είναι υπουργοί, αρχηγοί και πρωθυπουργοί της πείνας και της εξαθλίωσης. Αυτά.

                                 GOALNEWS (2/2/2012)


========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου