Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ:ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Μεγάλη επιτυχία το πουκάμισο που φορούσε ο πρόεδρος Τσίπρας στη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης. Λύσσαξαν όλοι οι ορμονικά διαταραγμένοι στο facebook, ξεσάλωσαν και τα κορίτσια όγδοης ηλικίας της ταχύτατα εξαερούμενης υπεύθυνης Αριστεράς σε, κατά τα άλλα, δημοκρατικό έντυπο.
Ενας αριστερός πρόεδρος, κατ' αυτούς, πρέπει να ντύνεται σαν επαρχιώτης ειρηνοδίκης (συγνώμη, καλοί μου ειρηνοδίκες), με νάιλον πουκάμισο non iron, γραβάτα σε τζουρτζουλί χρώμα, κοντές κάλτσες για να φαίνεται η γαμπίτσα όταν κάθεται και να έχει και μουστάκι;
Είναι θέμα ψυχιάτρου βέβαια, αλλά να, κυριούλες και κυριούληδες, ενίοτε λαμβάνουμε και ακριβά δώρα στη γιορτή μας από αυτούς που μας αγαπούν (εμένα η αδερφή μου πήρε ώς και Lacost) και, εν πάση περιπτώσει, ένα νέο παιδί μπορεί να αγοράζει πού και πού ένα κομψό πουκάμισο αντί να χαλάει την περιουσία του σε κρέμες αντιγήρανσης, μπότοξ και χάπια αδυνατίσματος.
Εμείς, της Αριστεράς χωρίς προσδιορισμούς, επίσης της τρίτης ηλικίας, χαρήκαμε τον πρόεδρο, το όμορφο νέο παιδί που πορεύτηκε μαζί μας το περασμένο Σάββατο και θα του στέλνουμε -με ρεφενέ- ένα ακριβό πουκάμισο τον μήνα για να σκάσουν οι υστερικοί/ές.
ΠΗΓΗ:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΥΓΗ"-12/9/2013
========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου