Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ:ΟΜΟΡΦΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥ-(ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ)

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, σχετικά με την κίνηση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να διαβιβάσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ώστε να εξεταστεί αν πρέπει να πάει το θέμα στη Βουλή για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για φουσκωμένα στατιστικά στοιχεία που οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο – λες κι αν πάει το θέμα στη Βουλή, υπάρχει ποτέ περίπτωση να αποδοθούν ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα. Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό που λειτουργεί επί 23 χρόνια χωρίς άδεια πως όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον Γιώργο Παπανδρέου θα προκαλέσει μακελειό στη χώρα και θα χαλάσει όλη αυτή η υπέροχη ατμόσφαιρα που με τόσο κόπο πετύχαμε.
Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, 120 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν προμηθευτεί Καλάσνικοφ και Ούζι, και είναι έτοιμοι να υπερασπίσουν τον Γιώργο Παπανδρέου μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός τους και την τελευταία θυρίδα των καταθέσεών τους.
Επίσης, ο κ. Λοβέρδος απείλησε πως, αν κάποιος προσπαθήσει να πειράξει τον Γιώργο Παπανδρέου, θα δώσει ο ίδιος προσωπικά εντολή σε όλες τις νοσοκόμες της χώρας να βγάλουν τους ορούς και τους καθετήρες από τους ασθενείς, ενώ θα διατάξει τους γιατρούς να χειρουργούν με σιδεροπρίονα και να κάνουν τα ράμματα με κοτετσόσυρμα.
Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες πολίτες να κοιμούνται όρθιοι και να μην διαμαρτύρονται –αν και έχει γίνει κοινοβουλευτικό πραξικόπημα-, και να έρχεται ο κάθε παπάρας εισαγγελέας και να ψάχνει για ευθύνες για τη χρεοκοπία και το Μνημόνιο.
Ο κ. Λοβέρδος είπε επίσης πως, βασικά, χέστηκε για τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά φοβάται μήπως δεν αποδοθούν ευθύνες για τη χρεοκοπία μόνο σε αυτόν αλλά και σε όλα τα μέλη της κυβέρνησής του, οπότε υπάρχει ο κίνδυνος ο κ. Λοβέρδος να μην είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά να προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει από την αγάπη του κόσμου.
Όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, θα πρέπει οι εισαγγελείς να μην παραβιάζουν το Σύνταγμα, αφού αυτό το δικαίωμα το έχουν μόνο οι πολιτικοί που του έχουν γαμήσει τα πρέκια.
Όταν ο κ. Λοβέρδος ερωτήθηκε για το παράδοξο φαινόμενο η Ελλάδα να είναι η μόνη χώρα του κόσμου που χρεοκόπησε χωρίς να υπάρχει ευθύνη κανενός πολιτικού προσώπου –και να μην έχει οδηγηθεί ούτε ένας στη Δικαιοσύνη-, ξεκαθάρισε πως αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο, αφού η χρεοκοπία οφείλεται στο καλό κλίμα, την Ορθοδοξία και το συναμφότερον.
(Στις εθνικές εκλογές του 2009, ο Ανδρέας Λοβέρδος επανεξελέγη βουλευτής στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Αθηνών. Ήταν πρώτος με 120.041 σταυρούς. Αυτοί που τον ψήφισαν ζουν ανάμεσά μας.)

========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου