Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΣΑΜΕ


Χάσαμε τον μπούρδα


πηγή:
Γράφει ο mitsos175


Απολύθηκε από το παράρτημα της «σοβαρής» Χρυσής Αυγής, της Νέας Δημοπρασίας, ο μεγαλύτερος παραγωγός κουτόχορτου. Οι περισσότεροι κλαίνε... από τα γέλια. Μερικά ενδεικτικά σχόλια:

«Δε χάσαμε δημοσιογράφο μαλακά χάσαμε»
«Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς».
«Και μέσα σε όλα ο ΣΚΑΙ βρήκε την τέλεια αφορμή να του αδειάσει ο Μπογδάνος την γωνιά!!».
«Όταν λέει ο ΣΚΑΙ "νταξ μη το παρεξηγείτε το παιδί είναι λίγο μαλάκας" και στα καπάκια βγαίνει ο #Μπογδανος και λέει "όχι λίγο, πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ"»
«Τράβηξε το καζανάκι ο ΣΚΑΙ». «Του ξεφεύγουν που και που δυο, τρεις, πέντε χιλιάδες μαλακίες του Μπογδάνου και αμέσως να πέσετε να τον φάτε».
«Να είσαι τόσο φιλελέ και αντικομουνιστής που να μη σ' αντέχει ούτε ο ΣΚΑΙ.. Αυτό είναι κατόρθωμα!!!»…
 Όπως αντιλαμβάνεστε έχασε η Βενετιά βελόνι.


Ο «Σκάει» μόνο αντικειμενικός δεν είναι. Μοιάζει γραφείο τύπου της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής. Κι ο μπούρδας, αυτός δηλαδή που αμολά ασυναρτησίες, λόγια χωρίς λογική και απίστευτα ψέματα, έχει πει τόσες πολλές κουταμάρες, τόσες ανακρίβειες κι ανοησίες, που πολλοί αναρωτούνται τι πειράζει μια ακόμα.

Ο αληθινός λόγος που ο Σκάει έβαλε χέρι στον Μπογδάνο είναι πως κατάλαβε, ότι με αυτά που λέει, ενισχύεται σημαντικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι αποφάσισε να τον αποκεφαλίσει λόγω ανικανότητας. Διότι όταν είπε στην ουσία πως ο Πρωθυπουργός έχει σχέση με αυτούς που χτύπησαν τον Παπαδήμο, πέτυχε, άθελά του, να συσπειρώσει πολλούς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και να ξυπνήσει άσχημες μνήμες για τη ΝΔ.

Βλέπετε η ΝΔ έλεγε ακριβώς τα ίδια για το ΠΑΣΟΚ, τη σημερινή της «τσόντα». Ο Ανδρέας -για την Νέα Δημαγωγία- αν ήταν αρχηγός της 17Ν, ήταν σίγουρα αυτός που καθοδηγούσε την οργάνωση! Βέβαια η 17Ν εξαρθρώθηκε επί ΠΑΣΟΚ αλλά ακόμα και τότε τα βλήματα της ΝΔ έκαναν φανταστικά σενάρια, για να δικαιολογήσουν τις βλακείες που έλεγαν πριν.

Όλα αυτά τα θυμούνται οι παλιότεροι (δεν έχουν περάσει άλλωστε και πολλά χρόνια) κι όχι μόνο δεν κάνουν πια εντύπωση, αλλά βλάπτουν αυτούς που τα λένε. Βέβαια ο μπούρδας μάλλον ήθελε να μειώσει αυτούς που χτύπησαν τον Παπαδήμο, αφού ένα μεγάλο κομμάτι θυμάτων του Μνημονίου έχει ριζοσπαστικοποιηθεί τόσο πολύ, που χαιρέτησε την συγκεκριμένη ενέργεια ως πράξη αντίστασης! Έτσι όχι μόνο το ολοφάνερο ψέμα πέφτει στο κενό, αλλά πετυχαίνει ακριβώς τα αντίθετα από τα αναμενόμενα.

Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση. Πως θα μπορούσε όταν συνεχίζει την ίδια πολιτική του Παπαδήμιου; Πολιτική λεηλασίας, εξόντωσης των ασθενέστερων, εκμετάλλευσης και δυστυχίας. Είναι η ίδια πολιτική που εφάρμοσε η ΝΔ και που θέλει να εφαρμόσει ξανά ο Κούλης, αν κάτσει πάλι στην πρωθυπουργική καρέκλα.

Ο Μπογδάνος όμως έκανε ζημιά και στα μελλοντικά σχέδια της Νέας Δημοκρατίας. Σαν ακροδεξιός δεν θέλει τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως πολλοί νεοδημοκράτες δεν ήθελαν τη συνεργασία με το μισητό γι αυτούς ΠΑΣΟΚ. Μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μαζί με το ΠΑΣΟΚ (ότι απόμεινε) το νέο δεκανίκι του Μητσοτάκη παίρνοντας τη θέση του Ποταμιού, του Λεβέντη, του Φώτη (παλαιοτέρα) κλπ. Αυτό κάποιοι μέσα στη ΝΔ δεν το θέλουν, προτιμούν για συνοδοιπόρους τους νοσταλγούς της χούντας των συνταγματαρχών .

Όλοι όμως αυτοί υπηρετούν τα ίδια συμφέροντα: Το αδηφάγο και αδίστακτο Κεφάλαιο. Απλά δεν υπάρχει χώρος για λάθη στην προπαγάνδα καθώς στένεψαν πολύ τα περιθώρια που έχουν… .
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου