Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ.



Χορηγός: Το χαμόγελο του παιδιού με τριντέντ


πηγή:



Σπουδαία συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο όπου ο Πρόεδρος της Ρεπούμπλικας, ο Προκόπης Παυλόπουλος φιλοξένησε το γνωστό ζεύγος τον πάντα χαμογελαστό σταρ τον Σάκη Ρουβά με την σύζυγο του την Κάτια Ζυγούλη
                                                       

Αυτή η εμφάνιση έστρεψε τα φως της δημοσιότητας πάνω τους καθώς δεν υπήρξε κάτι πλέον σημαντικότερο γεγονός να αναδειχθεί από τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Ο Πρόεδρος δήλωσε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του χαμόγελου του Σάκη, της λαμπερής του οδοντοστοιχίας, του σφριγηλού του κορμιού, του καλλιτεχνικού του έργου κι ως εκ τούτου τον συνεχάρη θερμά για τη διαχρονική απαράμιλλης σπουδαιότητας του προσφορά στον ελληνικό πολιτισμό. Σίγουρα ο πολιτισμένος κόσμος της χώρας αλλά και όλης της δύσης δεν θα μπορούσε να μην νιώθει ευγνώμων για αυτόν τον σπουδαίο δημιουργό που τόσα μας πρόσφερε με τα αξεπέραστα και μοναδικά αριστουργήματα του.

Πέραν του γελοίου, ας προσπαθήσουμε να σταθούμε και στο σοβαρό του όλου αυτού γεγονότος μ' έναν Πρόεδρο της Ρεπούμπλικας να καλεί ένα προβεβλημένο ζευγάρι από το ελληνικό λάιφσταιλ ή σταρσίστεμ ή ό,τι άλλο τέλος πάντων δέχεται κανείς ως ταμπέλα στο όλο αυτό κακέκτυπο ρεπλίκα δυτικοφορεμένου συστήματος. Όπου σαν μαϊμούδες νεο-γραικυλικές πιθηκίζουν οι ελίτ μας καθετί που 'χει τη στάμπα της δύσεως, καθώς ότι είναι ξένο είναι καλό και ότι είναι ελληνικό είναι κακό, κατάλοιπα από παρελθόντες περιόδους όπως την άλλοτε τάση του Φραγκολεβαντινισμού. Όπως έλεγε ο σπουδαίος Έλληνας ποιητής ο Σεφέρης ότι "η ηγετική τάξη της χώρας σε κάνει να ξερνάς" , έτσι και σήμερα στο ίδιο μοτίβο πορείας βαδίζει αταλάντευτη.

Το λαμπερό αυτό παιδί του ελληνικού σταρ σίστεμ πρόσφατα αποφάσισε να παντρευτεί, τραγούδησε σε συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη , έπαιξε σε θεατρικό έργο υποδυόμενος τον Ηρακλή και όλη αυτή η στροφή των 180 μοιρών που μέχρι εσχάτως είχε ένα άλλον ρόλο απ' αυτόν του γυμνασμένου τραγουδιστή και ξάφνου αίφνης μας παρουσιάζει ένα άλλο πρόσωπο ως Ιανός. Τι συνέβη και που οφείλεται αυτή η μετάλλαξη, άραγε, του χαμογελαστού νεαρού; Όλα αυτά έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς που 'χουν να κάνουν με το ότι η χορηγός του Σάκη επέλεξε να βοηθήσει να χαρίσει άλλο ένα χαμόγελο του παιδιού αλλά αυτή τη φορά σ' έναν νεαρό που σκοπεύει από έναν διασκεδαστή της υποκουλτούρας να τον προβιβάσει σ' έναν πολιτικό άνδρα της χώρας, εξ άλλου πιο σοβαρός ως πολιτικός είναι ο Λεβέντης, ή ο Σταύρος Θεοδωράκης, ή ο Ζαγοράκης κι άλλοι, αλήθεια; Ρητορικό το ερώτημα αυτό, βεβαίως.

Ένας κανόνας που υπάρχει είναι ότι η πολιτική είναι η διαχείριση των συμβόλων και πολύ μεγάλη έμφαση δίνεται πρωτίστως στην επικοινωνία και στην εικόνα. Έχοντας τον Προ Πολιτικό Σάκη, αυτόν που τα κοριτσάκια εκστασιάζονταν σαν μανιασμένα στίφη μόλις έβγαζε το μπλουζάκι του ο ποπ σταρ για να εμφανισθούν οι 6 pack (καλογραμμωμένοι) κοιλιακοί του, τότε σαφώς δεν μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά εκείνος ο Σάκης για να διεκδικήσει τη ψήφο του μέσου απλού πολίτη, όσο χαμηλό κι αν είναι το επίπεδο των αντιπάλων του, όπου αναμφισβήτητα είναι τέτοιο και δεν τίθεται το όποιο ζήτημα αμφιβολίας επ' αυτού αλλά υπάρχει το ζήτημα κατά πόσο πληρούνται οι τύποι, το φαίνεσθαι. Μία τέτοια εικόνα που 'χε ήταν καταδικασμένη επικοινωνιακά όπου πρέπει άμεσα να αλλάξει θα χρειαστεί να κάνει ο Μετά Πολιτικός Σάκης μία αλλαγή κατεύθυνσης και θα πρέπει οι χορηγοί να πληρώσουν με διάφορες εκδηλώσεις που θα αναδεικνύουν ένα άλλο πρόσωπο από το δικό του κι αυτό έχει να κάνει με το "πολιτικά ορθό".

Έτσι ο Σάκης θα γίνει ξάφνου ηθοποιός παίζοντας τον ρόλο του Ηρακλή, θα τραγουδήσει το "Άξιον Εστί" έχοντας συμπαραστάτη του τον Μίκη Θεοδωράκη, θα κάνει γάμο ώστε να μην ακουστούν οι όποιοι ψίθυροι για τις ερωτικές προτιμήσεις του απ' το παρελθόν του, θα βγάλει σποτάκι για το δημοψήφισμα υπέρ του "ΝΑΙ", θα παρουσιαστεί στο Προεδρικό Μέγαρο μάλιστα έχοντας δημοσιογράφους και φωτογράφους για αυτήν την επίσκεψη του ω σαν να πρόκειται για κάποιο άξιας αναφοράς γεγονότος καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος της καθημερινής δημόσιας παρουσίασης των θεμάτων. Η επιθυμία του να γίνει πολιτικός την είχε ανακοινώσει στο περιοδικό του Κρας , και μάλιστα τον είχε εξώφυλλο του μήνα ενώ κάλυπτε φυσικά απείρως σημαντικότερα θέματα στην τότε του ύλη αλλά τα κέρδισε το "χαμόγελο του παιδιού", γαρ.

Εάν καταφέρει ο Σάκης εν τέλει να στεφθεί πολιτικός τότε θα το οφείλει εν πολλοίς, αν όχι μοναδικά, στους χορηγούς του στην τράπεζα Πειραιώς, στο τηλεοπτικό κανάλι του Σταρ, στη Μότορ Όιλ και φυσικά στο 'Χαμόγελο του παιδιού" με τσίχλα τριντέντ .
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου