Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΡΙΑΝΝΑΣ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ


Η Ηριάννα χτυπάει την καμπάνα

πηγή:


Η αίτηση της Ηριάννας για αναστολή της εκτέλεσης της ποινής απορρίφθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία (3-2), ώστε να υπάρχει η εντύπωση στο πόπολο πως υπάρχουν και τίμιοι δικαστές, και να κοιμούνται όλοι ήσυχοι.

Φυσικά, η Ηριάννα θα αθωωθεί σε κάποια επόμενη δίκη -γιατί είναι αθώα- αλλά πρέπει να μείνει λίγο στη φυλακή, για να σταλθεί το μήνυμα σε όλους να είναι φρόνιμοι και να μην κάνουν παρέα με αναρχικούς.

Τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων της δεκαετίας του ’50 έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα του 2017.

Τώρα στο στόχαστρο δεν είναι οι κομμουνιστές και οι δημοκράτες αλλά οι αναρχικοί και όσοι τολμούν να συναναστρέφονται μαζί τους.

Τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων τα μοιράζει η Ασφάλεια -παρέα με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία-, γιατί η Ασφάλεια ξέρει.

Η Ασφάλεια κάνει στόχο τον Τάσο Θεοφίλου, η Αντιτρομοκρατική τον «δένει» χωρίς στοιχεία, και οι δικαστές στέλνουν τον Θεοφίλου στη φυλακή, για να τον αθωώσουν πέντε χρόνια μετά επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία.

Κάτι παρόμοιο θα κάνουν και με την Ηριάννα· άλλωστε, θα ήταν «σκάνδαλο» να αφεθεί ελεύθερη η αθώα Ηριάννα λίγες μόλις ημέρες μετά την αθώωση του Τάσου Θεοφίλου, γιατί μπορεί το πόπολο να σκεφτεί πως η Δικαιοσύνη τους είναι μια κουράδα.

Ωραία Δικαιοσύνη, πάντως.

Είναι προφανές πως η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανέκδοτο.

Δεν μπορεί μια χώρα να είναι απόλυτα εξαρτημένη και η Δικαιοσύνη της να είναι ανεξάρτητη.
Η Δικαιοσύνη είναι απόλυτα εξαρτημένη από τους ολιγάρχες.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έφαγε τα μούτρα της σε μια σειρά από θέματα που απορρίφθηκαν από την Δικαιοσύνη.
Αλλά, ας πρόσεχε και ο ΣΥΡΙΖΑ, που πίστεψε πως θα κυβερνήσει στο προτεκτοράτο και πως θα αποδοθεί Δικαιοσύνη, χωρίς να έχει αποδοθεί Δικαιοσύνη για τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας της χώρας.

Είναι λογικό οι δικαστές να αντιμετωπίζουν τους αναρχικούς ως προσωπικούς τους εχθρούς, αφού οι δικαστές ξέρουν καλά πως είναι όλοι τους παράνομοι και πως, αν αποδοθεί Δικαιοσύνη, αυτοί θα πρέπει να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα.

Οι δικαστές είναι οι τρομοκράτες.

Και οι ξεπουλημένοι δικαστές, και οι δικαστές που ανέχονται τους ξεπουλημένους δικαστές, για να μην χάσουν το μισθό τους.

Αλλά ας μην ξεχνάμε πως οι δικαστές δίκαζαν και επί χούντας. Ο μισθός να πέφτει και ποιος την γ@μάει την Δικαιοσύνη και τον όρκο των δικαστών;

Έγραψα πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια πως με λιγότερα χρήματα μπορούμε να ζήσουμε αλλά χωρίς Δικαιοσύνη είμαστε καταδικασμένοι.
Τώρα θέλω να πω πως η υπόθεση της Ηριάννας προειδοποιεί.

Κινδυνεύουμε από τη μαφία των ολιγαρχών και των δικαστών.

Ξέρουν πως είναι όλοι τους για κρεμάλα και θα κρεμάσουν όλους εμάς, για να μην πάνε αυτοί στην κρεμάλα.

Το σάπιο σύστημα ξέρει πως είναι σε δύσκολη θέση και έχει ξαμολήσει μπάτσους, δικαστές, δημοσιογράφους και «πνευματικούς ανθρώπους», για να μας νουθετήσουν.

Η υπόθεση της Ηριάννας χτυπάει την καμπάνα για έξοδο από τη χώρα.

Είναι επικίνδυνα εδώ.

Γι’ αυτό καλύτερα που φεύγεις.

Αντίο.

(Θα έγραφα κι άλλα, αλλά σκέφτομαι πως μπορεί ξαφνικά να βρεθεί το DNA μου στο κραγιόν της Ηριάννας και να πρέπει να αποδείξω πως εγώ δεν βάζω ποτέ κραγιόν γυναικών που έχουν φίλους που είναι αναρχικοί.)
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου