Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ ΣΕ ΦΙΛΗ, ΞΥΔΑΚΗ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


Οταν προκαλεί το καθεστωτικό κηφηναριό σε μια λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας


πηγή:
Γράφει ο mitsos175. 

Ο κόσμος «λατρεύει» το ΣΥΡΙΖΑ! Όπου δουν πολιτικό της κυβέρνησης αμέσως εκδηλώνουν τα αισθήματα τους. Πρέπει να είναι πολύ sexy οι υπουργοί, όλοι να τους πηδήξουν θέλουν! Βέβαια προηγείται το φλερτ: Τους κερνάνε καφεδάκι (της παρηγοριάς), δροσερό νεράκι, επειδή είναι ζεστή, και μετά που θα πάει, θα αρχίσει και το «χούφτωμα».

Τι δουλειά έχετε ρε σεις κηφήνες, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας; Δεν ξέρετε τι έπαθε η αλεπού στο παζάρι; Γιατί προκαλείτε και τον κόσμο και την τύχη σας; Η διαμαρτυρία είναι για την αδικία που γίνεται. Την πολιτική καταστολής, καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που εσείς την εφαρμόζετε με ζήλο.

Όταν λοιπόν το «παίζετε τρελίτσα», πάτε φιρί - φιρί για πολλές φάπες.
Δεν σας θέλουμε ούτε εσάς, ούτε τα αφεντικά σας, ντόπια και ξένα παράσιτα. Είμαστε αντίθετοι στα εγκλήματα που κάνετε καθημερινά εις βάρος μας. Μας λεηλατείτε, έχετε ξεπουλήσει τα πάντα, μας έχετε καταστρέψει, κάνατε χιλιάδες άστεγους, εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους, εκατομμύρια δυστυχισμένους. Έχουμε αηδιάσει κι από την υποκρισία σας.

Τι παριστάνετε; Το δημοκράτη; Το είδαμε! Τα ΜΑΤ φροντίζουν καθημερινά να υπενθυμίζουν πόσο αριστεροί (δεν) είστε.
Αν σκεφτούμε ότι οι πραιτοριανοί τους ξυλοφορτώνουν τον κόσμο σε κάθε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αν αναλογιστούμε τι έκαναν τα δυο χρόνια που κυβερνάνε, ότι «έγραψαν στα φρύδια τους» την πλειοψηφία κι έκαναν τα αντίθετα απ’ όσα υποσχέθηκαν, θα καταλάβουμε, πως οι συγκεντρωμένοι ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμοι. 



Για την συγκέντρωση τώρα: Ήταν επιτυχημένη -πάνω από 2.500 κόσμος- και δεν ήταν η μοναδική, καθώς σε πολλές πόλεις είχαν γίνει παρόμοιες εκδηλώσεις συμπαράστασης. Τα θύματα της κρίσης κατανοούν πως μπορεί αύριο να βρεθούν στη θέση της Ηριάννας του Περικλή κι άλλων που διώκονται, όχι για τις πράξεις τους, αλλά για τις απόψεις και τις προσωπικές τους σχέσεις!

Αφορά όλους μας η υπόθεση αυτή. Πρόκειται για μεγάλη αδικία, για επαναφορά των εποχών των διώξεων, όταν δεινοπαθούσαν άνθρωποι, επειδή ήταν αντίθετοι στο καθεστώς ανελευθερίας, ακόμα και συγγενείς Αριστερών, Αναρχικών ή Κομμουνιστών. Η προσπάθεια λοιπόν καπελώματος από τους δυο υπουργούς αντιμετωπίστηκε αμέσως με απόλυτη επιτυχία.

Ο μεγαλύτερος θυμός είναι για το ρόλο που παίζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες στο Κεφάλαιο, που δεν θα μπορούσε ποτέ να προσφέρει μια δεξιά κυβέρνηση. Πράγματι έχουμε αναβίωση του χειρότερου φασισμού με την υιοθέτηση της ακροδεξιάς, ρατσιστικής, εθνοκάπηλης πολιτικής από την κυβέρνηση.

Οι πράξεις αυτές της αποδοκιμασίας δείχνουν πως όλο και περισσότεροι ξεπερνούν σιγά - σιγά το ΣΟΚ από την τούμπα των μεγαλοστελεχών του κυβερνόντος κόμματος και αντιμετωπίζουν σωστά την κατάσταση, παλεύοντας για ριζική ανατροπή όλου του σάπιου διεφθαρμένου συστήματος. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ καθίσταται ολοένα και πιο άχρηστος στους πλούσιους αστούς, έτσι μοιραία θα ακολουθήσει την πορεία όλων των ρεφορμιστών: Τη διάλυση, αφού εξυπηρετήσει τ' αφεντικά όσο πιο πολύ μπορεί…
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου