Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΠΟΣΑ ΔΙΟΔΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΣΠΙΡΤΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΣΟΥ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΠόσα (διόδια) θέλεις ακόμα ρε Σπίρτζη για να μας τρελάνεις εσύ και το "αριστερό" σου συναπάντημα!

πηγή:

Άνεμος ΑνατροπήςΧρ. Σπίρτζης για ΟΑΣΘ:"Αποϊδιωτικοποίηση σημαίνει ότι ξεκινάμε να ανακτάμε τη χαμένη μας εθνική κυριαρχία".

Μάλιστα. Ο άνθρωπος που με την υπογραφή του (φυσικά και με την σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης του και του...ηγέτη 100ετίας) παρέδωσε σε ιδιώτες 14 αεροδρόμια, τον μισό ΟΛΠ, τον ΟΛΘ - έπεται συνέχεια - και γέμισε την Ελλάδα με διόδια για να "εξυπηρετήσει" τους νταβατζήδες των εθνικών οδών μιλάει για...αποϊδιωτικοποίηση και...ανάκτηση εθνικής ανεξαρτησίας με αφορμή μια εξαγγελία που ούτε καν έχει κατατεθεί στη Βουλή για να ψηφιστεί, δεν έχει συζητηθεί με τους δανειστές (ως γνωστόν, η...ανεξάρτητη κυβέρνηση του...κυρίαρχου ελληνικού κράτους έχει συμφωνήσει να καταθέτει το εκάστοτε σχέδιο της υπόψη των δανειστών και μόνο μετά από έγκριση τους να το κάνουν νόμο) και που αν γίνει νόμος θα ισχύσει από το 2019 με τη συμμετοχή και των παλιών μετόχων του ΟΑΣΘ! 

Πόσα (διόδια) θέλεις ακόμα ρε Σπίρτζη για να μας τρελάνεις εσύ και το "αριστερό" σου συναπάντημα!
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου