Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΗΡΙΑΝΝΑΣ: ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΘΕΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Σοβαρή αποκάλυψη που αφήνει έκθετους δικαστές και αστυνομία για την καταδίκη της Ηριάννας


πηγή:

Μετά την αποκάλυψη που κάνει σήμερα η ιστοσελίδα real.gr ανατρέπονται όλα όσα οι δικαστές επικαλέστηκαν για να καταδικάσουν την Ηριάννα και τον Περικλή. Μένουν εντελώς έκθετοι, αλλά ταυτόχρονα δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά για την στάση της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα ο ιστότοπος φέρνει στην δημοσιότητα
έκθεση πραγματογνωμοσύνης της ΕΛ.ΑΣ. για τα όπλα, που είχαν βρεθεί θαμμένα στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου το 2011.
Θυμίζουμε ότι σε έναν γεμιστήρα από αυτό τον οπλισμό είχε εντοπιστεί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, «μέρος μη πλήρους DNA» της Ηριάννας Β.Λ. Αυτό το «ενοχοποιητικό  στοιχείο» αρκούσε για τους δικαστές, τον περασμένο Ιούνη, να καταδικάσουν την νεαρή κοπέλα σε κάθειρξη 13 ετών σαν μέλος της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η έκθεση πραγματογνωμοσύνης της ΕΛ.ΑΣ συντάχτηκε στις 8 Γενάρη του 2013 και από την οποία προκύπτει ότι ο οπλισμός αυτός δεν έχει καμιά σχέση με τους «Πυρήνες της Φωτιάς», ούτε χρησιμοποιήθηκε σε κάποια ενέργεια οργάνωσης ένοπλης μειοψηφικής βίας.

Και εύλογα προκύπτουν τα ερωτήματα: Γιατί τόσα χρόνια δεν δημοσιοποιήθηκε αυτή η έκθεση; Και γιατί όταν ακόμα εισέπραξε αυτή την βαριά καταδικαστική απόφαση η Ηριάνα σαν μέλος των «Πυρήνων» με μοναδικό «αποδεικτικό στοιχείο» ένα μέρος μη πλήρους DNA, σε γεμιστήρα των συγκεκριμένων όπλων, δεν βγήκε η αστυνομία να ανακοινώσει ότι αυτά τα όπλα δεν είχαν καμιά σχέση με την οργάνωση;

Δεν πρέπει κάποιος από την φυσική και πολιτική ηγεσία της αστυνομίας να βγει και να απολογηθεί για όλα αυτά;

Και το ζήτημα δεν είναι απλώς ότι καταρρέει παταγωδώς όλο το σκεπτικό πάνω στο οποίο θεμελιώθηκε η καταδικαστική απόφαση για την νεαρή επιστήμονα και οι δικαστές που της επέβαλλαν αυτή την εξοντωτική ποινή μένουν εντελώς έκθετοι. Το βασικό ερώτημα είναι: Μετά από αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη η Ηριάννα θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στην φυλακή;

Υ.Γ: Άσκοπη πολυτέλεια θεωρούμε να ζητήσουμε να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους των κατασταλτικών μηχανισμών που απέκρυψαν αυτό το ουσιαστικό στοιχείο και ουσιαστικά συνέβαλλαν στην βαριά καταδίκη αυτής της αθώας κοπέλας.


===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου