Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΣΑΣ;



Ετεροδικία στην αποικία… για να παίρνει τη δόση της
πηγή:
editorial


Η βάση της Σούδας είναι η μόνη που διέπεται από το καθεστώς της ελληνοαμερικάνικης συμφωνίας για τις βάσεις, η οποία τέθηκε σε ισχύ στις 8 Ιουλίου 1990 από τον τότε υπουργό Εξωτερικών Αντώνη Σαμαρά. Πρόκειται για μία αποικιοκρατικού τύπου συμφωνία που ανανεώνεται κάθε χρόνο, και η οποία εκσυγχρονίστηκε στις 13 Ιουνίου 2001 στις Βρυξέλλες από τους τότε υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και ΗΠΑ, Γ. Παπανδρέου (μετέπειτα πρωθυπουργού) και Κ. Πάουελ. Τώρα οι Καμμένος και Τσίπρας θέλουν να της δώσουν 5ετή ισχύ.

Στη συμπληρωματική συμφωνία υπό τον τίτλο «Συνολική Τεχνική Συμφωνία μεταξύ Ελληνικής Δημοκρατίας και ΗΠΑ» καθιερώθηκε καθεστώς γενικευμένης ετεροδικίας για όλους τους Αμερικάνους, στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, που βρίσκονται με κρατική αποστολή στην Ελλάδα. Δηλαδή στη χώρα μας υπάρχουν άνθρωποι πέρα και πάνω από τον ελληνικό νόμο και το ελληνικό Σύνταγμα. Μπορούν να ληστέψουν, να ξυλοκοπήσουν, και να σκοτώσουν ακόμη, δίχως καμία συνέπεια. Οι ελληνικές αρχές παραιτήθηκαν από το δικαίωμα άσκησης οποιασδήποτε δίωξης κατά των Αμερικάνων.

Στις 7 Φεβρουαρίου στη βάση της Σούδας (που επεκτείνεται εντατικά) έδεσε το αεροπλανοφόρο George H.W. Bush (του πρεσβύτερου) και αποβίβασε 6.000 άνδρες. Στα Χανιά «συγκεντρώθηκαν πάνω από 300 ιερόδουλες από όλη την Ελλάδα» για να ικανοποιηθούν και ψυχαγωγηθούν τα «παιδιά». Το ίδιο βράδυ έγιναν εκτεταμένα επεισόδια με μεθυσμένους ναύτες και Κρητικούς. Η ελληνική αστυνομία και η δικαιοσύνη δεν είχαν καμιά δικαιοδοσία. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Προσφέρουμε θαλπωρή και υπηρεσίες στα σύμμαχα στρατεύματα…

Ίδιας ποιότητας κατάσταση είναι η ασυλία και το ακαταδίωκτο που ζητούν οι μνημονιακοί για όλους τους υπαλλήλους τους εντός της «ελληνικής» επικράτειας κατά την εκτέλεση των αποστολών τους. Τελευταίο κρούσμα η απαίτηση-απειλή του αντιπροέδρου της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόφσκις από τις Βρυξέλλες, ότι η καταβολή της δόσης θα πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον απαλλαγούν από κάθε δίωξη οι αρμόδιοι του ΤΑΙΠΕΔ (3 μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και 6 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, που διώκονταν για την υπόθεση της πώλησης και επαναμίσθωσης 28 ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου). Αστραπιαία, η τυφλή ελληνική δικαιοσύνη έπραξε τα δέοντα. Ο Άρειος Πάγος προχώρησε στην αναίρεση του παραπεμπτικού βουλεύματος με το οποίο το Συμβούλιο Εφετών είχε παραπέμψει τους αρμόδιους του ΤΑΙΠΕΔ.

Στην αποικία επικρατεί ειδικό δίκαιο. «Το κάνουμε για να σωθεί η πατρίδα», «μόνο έτσι θα βγούμε στις αγορές» λένε οι κεντροαριστεροί λακέδες… Έως πού μπορεί να φθάσει κανείς για να πάρει τη δόση του…
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου