Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΙΚΕΤΕΥΟΝΤΑΣ-VIDEO
ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Π.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΜΑΡΑ
Γενικόλογες αναφορές για μια πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση, χωρίς ουσιαστικές προτάσεις είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης του κ. Σαμαρά με την καγκελάριο Μέρκελ στο Βερολίνο, σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη.

"Η κ. Μέρκελ μίλησε για ολοκλήρωση του προγράμματος λιτότητας και ο κ. Σαμαράς έκανε αναφορά για πορεία της χώρας εντός του πλαισίου των μνημονίων", που αποδεικνύει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην πολιτική ατζέντα των δύο πλευρών, και τονίζει ότι παρ` όλη την προσπάθεια της συγκυβέρνησης να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες από την σημερινή συνάντηση, "ο κ. Σαμαράς παρουσιάστηκε για ακόμη μια φορά κατώτερος των προσδοκιών που ο ίδιος δημιούργησε".

Τέλος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, υποστηρίζοντας ότι το επίσημο κέντρο της ΝΔ προσπαθεί να καλλιεργήσει κλίμα φόβου και πανικού, ασκώντας μια τυχοδιωκτική και ανεύθυνη πολιτική. Και σημειώνει ότι αναμένει κάποιου είδους αντίδραση από τον κ. Στουρνάρα (Τράπεζα Ελλάδος)  και τις διοικήσεις των τραπεζών.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου