Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΑ ΨΑΡΡΑ:ΠΟΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ; ΘΕΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ


πηγή:
ΑΝΤΑ ΨΑΡΡΑ
--------------------------------------

Ποιος Αδωνις;


Μπορεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. να προσπάθησε να μαζέψει την προτροπή σε πανικό των καταθετών λόγω... ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο σπόρος της προπαγάνδας φύτρωσε ακαριαία στη φυλλάδα Θέμου Αναστασιάδη. Ολόκληρη σχεδόν η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αφιέρωσε τις πολιτικές της σελίδες στον ιερό αντισυριζαιικό αγώνα. 
Για να μην υπάρχουν δε αμφιβολίες, αναφέρουμε επί τροχάδην τα «ρεπορτάζ» αρχίζοντας από τον πρωτοσέλιδο τίτλο για τους «320 επενδυτές που περιμένουν τους 180 βουλευτές». Το κείμενο αναφέρεται στα μεγάλα funds που έχουν αναστείλει επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ, στα 22 μεγάλα τουριστικά projects που σταμάτησαν, ενώ βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο κυβερνητικοί εκπρόσωποι από τους «οικονομικούς κύκλους» που μιλούσαν για το «political risk because of Syriza» (sic!).
Το αμέσως επόμενο κείμενο μας ενημερώνει ότι «Φεύγουν τα μεγάλα funds» κι αυτά λόγω Τσίπρα, ενώ το τρίτο μάς γνωστοποιεί ότι μεγάλος επενδυτής με 40 εκατ. στο Λονδίνο προειδοποιεί ότι βρίσκεται στον αέρα 1 δισ. από το ΕΣΠΑ, που αφορά νέες τεχνολογίες, λόγω απόσυρσης εμπιστοσύνης εν όψει ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, για όποιον δεν έχει πάρει το μήνυμα, τα κύρια άρθρα των εκδοτών μοιράζονται ανάμεσα στην «εύλογη» ΣΥΡΙΖΟφοβία και στον φόβο των καταθετών. 
Αν δεν ήμασταν βέβαιοι για τις καλές προθέσεις του «Πρώτου Θέματος», θα μιλούσαμε για άθλια προπαγάνδα. 

Τεστοστερόνη



Από το αισχρό «Το καβάλησε κιόλας η Ρένα;», για τη Ρένα Δούρου, στο σεξιστικό «Οι μαινάδες της Αμφίπολης», για τις αρχαιολόγους Δ. Κουτσούμπα και Ολ. Παλαγγιά με τη διευκρίνιση ότι οι μαινάδες διακατέχονται από εκστατική μανία, υπερκινητική και βίαιη συμπεριφορά, και τελικά στο φασιστικό «Διαγραφές στη συνιστώσα lesbian και gay» (εννοεί μία διαγραφή που έγινε λόγω διαφωνίας για την αποδοχή ή μη ενός ευρωπαϊκού προγράμματος), το «Πρώτο Θέμα» διεκδικεί επάξια τον ρόλο της αντρίλας στην ενημέρωση. Να μυρίζει η μασχάλη, βρε παιδί μου! Το επόμενο βήμα είναι να μοιράζει η εφημερίδα αναβολικά στους αναγνώστες για να κάνουν μούσκουλα και να μπορούν να αντιμετωπίζουν τις «μαινάδες» ή έστω βιάγκρα για όσους απλά τις ονειρεύονται. 
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου