Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ν.Δ:ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΤΕΨΗ 40 ΧΡΟΝΙΑ ...ΔΡΟΜΟΣ


πηγή:

Της Φιλοθέης Βαρσαμή fb

1. Η Βούλτεψη χθες είπε στη βουλή ότι ο Σύριζα έχει κρυφή ατζέντα την οποία, όμως, η αστυνόμος-σαϊνι γνωρίζει: ο Συριζα θέλει, λέει, "να απαγορεύσει την παρουσία μυστικών αστυνομικών σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια".
Το σκέφτομαι από την ώρα που το διάβασα: επιβάλλει κάποια διάταξη/ ο κανονισμός λειτουργίας της ΕΥΠ την παρουσία Κυπατζήδων σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια? 
Και αν ναι, γιατί?
Δεν αρκεί η αυτονόητη παρουσία της κανονικής αστυνομίας?
Η μυστική τι ακριβώς κάνει?
Ας πούμε φακελώνει?
Προσημειώνει?
Κρατάει φιλολογικές σημειώσεις?
Και σε ποιές διαδηλώσεις/συλλαλητήρια *υποχρεούται* να παρίσταται η μυστική αστυνομία?
Σε όλες?
Με ποιό ακριβώς σκοπό?
Και γιατί για κάποιο λόγο μου φαίνεται πιο ύποπτο αυτό που ξεφούρνισε η Σοφούλα, από αυτό που η ίδια ισχυρίζεται ότι δρομολογεί ο Σύριζα?

2. Η Σπυράκη, από την άλλη, είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Ελευθερία ότι, δεν μπορεί καθένας να ανοίγει ένα μπλογκ και να μεταδίδει ειδήσεις. Συντάσσομαι. 

Στην Ελλάδα κανονικά πρέπει ειδήσεις να μεταδίδονται μόνο από αυτούς που το επίθετό τους αρχίζει από μπο- και τελειώνει σε -μπολας. Εναλλακτικά να μπορούν και αυτοί που το επώνυμό τους αρχίζει από ψυ- και τελειώνει σε -χάρης, χάριν πολυφωνίας.

Κάτι άλλοι που ασχολούνται με ειδήσεις τύπου τι διατάξεις παράχωσε ο Αθανασίου σε κάτι άσχετα νομοσχέδια και αποφυλακίστηκαν έμποροι ναρκωτικών, είναι επικίνδυνοι για τη σταθερότητα. 

Θυμάστε έναν τύπο από Κρήτη που έστελνε πριν κάτι χρόνια mail ότι έχει επικοινωνία με στελέχη τραπεζών και είναι όλοι έτοιμοι για χρεοκοπία? Τορπίλη για τη σταθερότητα, τόσο τορπίλη που, αν και δεν το έγραφε επώνυμα, εντοπίστηκε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και συνελήφθη! Και καλά έπαθε ο παλιοανώνυμος! Τέτοια πράγματα (σε παραλλαγή, τύπου μόλις βγει ο Σύριζα παίρνουμε τα λεφτά από τις τράπεζες και τρέχουμε) επιτρέπεται να τα λένε μόνο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος βασικής κυβερνητικής συνιστώσας και ο πρωθυπουργός και να τα παρουσιάζουν όπως πρέπει τα mainstream ΜΜΕ. Έτερος ουδείς. (Βέβαια, ο τορναδόρος από την Κρήτη πέρασε αυτόφωρο. Νταξ και ο Αδωνις είπε κάπου mea culpa και ισοφάρισε). 

3. Ταυτόχρονα, πληροφορούμαστε τελικά τον λόγο για τον οποίο έκλεισε πραξικοπηματικά η ΕΡΤ και ξανάνοιξε -ίδια- ως εξαγνισμένη ΝΕΡΙΤ: γιατί τώρα ο εξυγιανθείς φορέας, (μετά και τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις/ απομακρύνσεις διευθυνόντων συμβούλων της που έφυγαν καταγγέλλοντας κυβερνητικές πιέσεις) , προβάλλει, επιτέλους, αυτά που πρέπει, όπως πρέπει και όχι αυτά που δεν πρέπει. 

Αντι να σπαταλά το χρόνο της δείχνοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ (όπως θα γινόταν αν δεν ασκούνταν αντίθετες κυβερνητικές πιέσεις), αξιοποιεί τον χρόνο και το δυναμικό της στέλνοντας συνεργείο 26 ατόμων στη Θεσσαλονίκη για 4 μέρες, προκειμένου να καλύψουν ένα ημερήσιο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που θα μιλήσει και ο Σαμαράς. Ταυτόχρονα για τον ίδιο λόγο μισθώνει δορυφορικό λινκ από ιδιώτη, καθώς και ιδιωτικό συνεργείο με κάμερα και ηχολήπτη, προκειμένου ο κόσμος που κρατάει την ανάσα του να δει τι θα συζητηθεί στο συνέδριο νεολαίας ενός κόμματος, να λάβει την ενημέρωση που διακαώς επιθυμεί. Αυτή η είδηση διαβάζεται συνδυαστικά με την ακριβώς από κάτω:

4. Σαν σήμερα (26 Σεπτ. 1989) η 17Ν σκότωσε τον Παύλο Μπακογιάννη. Μπακογιάννης και Χορν υπήρξαν αναπληρωτής διευθυντής ο ένας και διευθυντής της ΕΙΡΤ ο άλλος. Διάβασα, ανάμεσα σε άλλα ότι, για αυτή τη θητεία τους ο Μπακογιάννης είχε πει:
"Νομίζω πως η καλλίτερη υπηρεσία που προσφέραμε, ο κ. Χορν και εγώ, ήταν να κρατήσουμε το Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση μακριά από κομματικούς επηρεασμούς και κομματικές επιδράσεις". 

Αυτή τη ΝΔ, του Παύλου Μπακογιάννη, κάποτε τη στήριξα.

 Τότε που άνθρωποι σαν και αυτόν προσπαθούσαν να την καδράρουν και να σταθεί αξιοπρεπώς στο φιλελεύθερο κέντρο. Αυτή η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με τη λαϊκοπόπ μάζωξη Μπαλτάκου, Φαήλου, Βούλτεψη, Ντινόπουλου, Αθανασίου, Γεωργιάδη, Γιακουμάτου, Βορίδη που σήμερα υπό την επωνυμία της μας συγκυβερνά. Υπό αυτή την έννοια, χαίρομαι που οι ακρολαικοδεξιοί που κανονικά έπρεπε να είναι στο λαός, στη ΧΑ ή στα σπίτια τους δεν οργανώνουν εκδηλώσεις/ συλλαλητήρια (με ή χωρίς "μυστικούς αστυνομικούς")/ πορείες για την επέτειο του θανάτου του. Δεν θυσιάστηκε ο Μπακογιάννης για να συγκρίνουν τα μεγέθη και τις βίες τους τα λαϊκά ακροδεξιά κοκόρια με τα ακροαριστερά.

Αυτό κρατώ και αυτό είναι το *μνημόσυνό* μου για τον Παύλο.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου