Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ( ΣΚΑΙ ) ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ -( VIDEO )



Ως ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο θα πρέπει να εκληφθεί η χθεσινοβραδινή συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Παπαχελά και Σκάι.

Παρακολουθώντας την συνέντευξη, που σαφώς διαφέρει από τα "αναμασήματα" που βλέπουμε σε άλλες ανάλογες συνεντεύξεις διαφόρων πολιτικών της δεκάρας, διαπιστώνουμε όσα  διαδραματίστηκαν το επτάμηνο του '15 και εξηγούν την μετάλλαξη του Τσίπρα ή το ξεπούλημα του ελληνικού λαού, την παράδοση στους δανειστές (που προφανώς είχε συντελεστεί σε προηγούμενη φάση) και την υποταγή στο 3ο μνημόνιο.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για πρώτη φορά για τις μυστικές συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο την οικονομία και τα διλήμματα της εποχής.


Επιβεβαιώνει ότι υπήρχε σχέδιο αντιμετώπισης των εκβιασμών της ΕΕ (plan B) το οποίο ποτέ δεν ενεργοποίησε η κυβέρνηση Τσίπρα όπως και ότι δεν  χρησιμοποίησε ως εργαλείο τα αποτελέσματα της Επιτροπής Αλήθειας για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους αλλά και την Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών.

Διατυπώνει την πεποίθησή της  πως η κατηφόρα από τις αρχικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου αλλά κυρίως στο δημοψήφισμα παρωδία που εξαπάτησε το 62% του ΟΧΙ του Ελληνικού λαού  ήταν ουσιαστικά απόρροια των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει ο Τσίπρας απέναντι σε ξένο παράγοντα πολύ πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 15.

Περιγράφει το "πένθιμο" κλίμα που επικρατούσε στην ηγετική ομάδα του Μαξίμου (παρόμοια εικόνα μετέφερε σε συνέντευξή του και ο Γιάνης Βαρουφάκης) ακριβώς μετά την έκδοση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος και την αλλαγή του Τσίπρα την ακριβώς επόμενη μέρα με απευθείας  συζητήσεις με του εκπροσώπους των προηγούμενων δύο μνημονίων.

Είναι μια καταπληκτική συνέντευξη, το βίντεο της οποίας θα πρέπει να διαφυλαχθεί ως ντοκουμέντο για την προσεχή περίοδο, που δεν θα αργήσει να έρθει. 

Αφήνει στο τέλος, ανοιχτό το ενδεχόμενο η πρώην Πρόεδρος της Βουλής να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση αντιμνημονιακού  σχηματισμού με σκοπό την απελευθέρωση από τις συνέπειες των συμφωνιών των υποταγμένων  της δήθεν "αριστερής" κυβέρνησης.


ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου