Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ: ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ -(VIDEO)


Η πρώην πρόεδρος της Βουλής (σε εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας στο δημαρχείο Καισαριανής για το προσφυγικό) χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «μοιραίο και άβουλο» και τόνισε με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη Σμύρνη ότι «χαζοχαρούμενα μοίραζε τριαντάφυλλα με τον πρωθυπουργό μιας χώρας που παραβιάζει συνεχώς τα ανθρώπινα δικαιώματα προσβάλλοντας τους αγώνες που έχουν δοθεί για αυτά».

Θεώρησε επικίνδυνες τις δηλώσεις Μπαλτά και Μουζάλα για το προσφυγικό και την Ειδομένη
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε προκλητικές και επικίνδυνες τις δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού ότι η εικόνα της Ειδομένης τιμά την Ελλάδα καθώς και τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής ότι η ιστορία φέρει την ευθύνη για το προσφυγικό.

Για αυτή καθ' αυτή την κατάσταση στην Ειδομένη, τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φέρει την ευθύνη για την εικόνα που υπάρχει εκεί λέγοντας ότι δεν διαπραγματεύεται αλλά παζαρεύει ανθρώπινες ζωές για να εξασφαλίσει οφέλη στο θέμα της αξιολόγησης της οικονομίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου