Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Ο ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΑΚΗ, ΞΑΝΘΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΣΗ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ -( VIDEO)"Εκτίμηση και αγάπη" προς την κυβέρνηση από το Ρέθυμνο 


Για περισσότερο από μισή ώρα παρέμεναν χθες αποκλεισμένοι στο κτίριο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, οι υπουργοί Σταθάκης, Ξανθός και Χαρίτσης από εξαγριωμένους αγροτοκτηνοτρόφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ΕΒΕΡ.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι απέκλεισαν την είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται το ΕΒΕΡ, όπου χθες είχε προγραμματιστεί εκδήλωση για το νέο ΕΣΠΑ, με τη συμμετοχή των τριών υπουργών. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα αποδοκιμασίες κατά των υπουργών οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με την αγανάκτηση των αγροτοκτηνοτρόφων, όπως είχε γίνει και στο παρελθόν με τους βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ Μιχελογιανάκκη και Ηγουμενίδη που προπηλακίστηκαν έξω από τηλεοπτικό σταθμό.

Κάποια στιγμή, μάλιστα αγρότης προσπάθησε να εισβάλει στην είσοδο του κτιρίου με το αυτοκίνητό του, όμως ευτυχώς αστυνομικοί και συγκεντρωμένοι τον απέτρεψαν την τελευταία στιγμή. Τελικά οι τρεις υπουργοί κατάφεραν μέσα στα οχήματά τους, να διαφύγουν από το εξαγριωμένο πλήθος που τους αποκαλούσε "προδότες".

===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου