Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣΟΙ  ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΦΙΛΟΙ  ΜΑΣ - Ο  ΣΟΪΜΠΛΕ  ΣΤΗΡΙΖΕΙ  ΤΣΙΠΡΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τώρα που εμπιστεύεται ο Σόιμπλε τον Τσίπρα, δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο Ελληνικος λαός

Νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τον Αλέξη Τσίπρα.
Σε συνέντευξή τους, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών και ο Γάλλος ομόλογός του, Μισέλ Σαπέν, εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Τώρα που ο Σόιμπλε δηλώνει ότι εμπιστεύεται τον Τσίπρα είναι ολοφάνερο γιατί δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός», σχολίασε στο Twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής, προσθέτοντας ότι η «εμπιστοσύνη» συνδέεται με την «κατάλυση της δημοκρατίας και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας».

Στις διαδοχικές αναρτήσεις της που έκανε στο Twitter, η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ακόμη ότι «οι πρώτες δηλώσεις εμπιστοσύνης της Κομισιόν ήρθαν το καλοκαίρι, όταν το ΟΧΙ του λαού έγινε ''Ναι'' του Τσίπρα. Το ΟΧΙ κλόνιζε την ''εμπιστοσύνη''».

Ακόμη, μεταξύ άλλων, σχολίασε ότι «Με τις ευλογίες του Τσίπρα, η Τουρκία βαφτίστηκε "ασφαλής χώρα". Στα θύματα ακραίων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μοιράσει τριαντάφυλλα», αναφερόμενη σε αυτή την κίνηση που είχε κάνει ο Ελληνας πρωθυπουργός με τον Τούρκο ομόλογό του, στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Σμύρνη.

===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου