Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ( Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΑΞΙΚΟΣ)


πηγή:
by To Skouliki Tom

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα», ο Δημήτρης Μάρδας είπε πως η Κυβέρνηση θα εξετάζει το προφίλ προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα και, σύμφωνα με αυτό, θα διερευνώνται οι δυνατότητες παροχής κινήτρων σε όσους έχουν τη δυνατότητα επενδύσεων ύψους τουλάχιστον 250.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα είπε πως η εξέταση θα ξεκινάει από τα προφίλ τους στο facebook και το twitter και όσοι είναι τρολ, θα προσλαμβάνονται από την Κουμουνδούρου για φιλοκυβερνητική προπαγάνδα στα αραβικά. Να γίνουν όλοι οι πρόσφυγες συριζοταλιμπάν!

Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης Μάρδας παραπονέθηκε ότι το επίπεδο των προσφύγων και μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά χαμηλό, αφού συνήθως έχουν να επενδύσουν μόνο 200 χιλιάρικα ο καθένας και τι είμαστε εμείς, τίποτα μπακάληδες να δεχόμαστε τέτοια μικροποσά;

Γιατί δεν κάθονταν να τα επενδύσουν στις πατρίδες τους;

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών πρόσθεσε ότι τα κίνητρα που θα δοθούν δεν θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά, αφού υπάρχει κίνδυνος να πλακώσει εδώ όλη η μπουρζουαζία της Μέσης Ανατολής και να αλλοιώσει το ελληνικό προλεταριάτο. Δυο φέτες ψωμί την ημέρα, μια κουβέρτα και πολύ των είναι των επενδυτών.

Επιπλέον, ο κ. Μάρδας κάλεσε όλους τους πρόσφυγες να βγάλουν τα εκατομμύρια που έχουν κρυμμένα στις τρύπιες σκηνές και τα λασπωμένα σλίπινγκ μπαγκ και να ανοίξουν έναν λογαριασμό σε κάποια ελληνική τράπεζα.

Αν και ο Δημήτρης Μάρδας τα είπε για να τα πει - αφού μόνο κάποιος εντελώς καθυστερημένος θα επένδυε έστω και μισό ευρώ στην Ελλάδα - οι θέσεις του συνάδουν απόλυτα με αυτό που λέμε τόσα χρόνια.

Ότι δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες. Είναι οι φτωχοί πρόσφυγες και μετανάστες.

O πλούσιος μετανάστης είναι επενδυτής, ενώ ο φτωχός λαθραίος.

Όπως με τον ίδιο τρόπο, ο πλούσιος Έλληνας αντιμετωπίζεται σαν ευεργέτης του τόπου και έχει φοροαπαλλαγές, ενώ ο φτωχός Έλληνας ζούσε πάνω από τις δυνατότητές του και πρέπει να πληρώσει μέχρι να μην έχει να πληρώσει πια.

Αν υπήρχαν πρόσφυγες και μετανάστες με τόσα λεφτά, κύριε Μάρδα, δεν θα ήταν εγκλωβισμένοι στον Πειραιά, την Ειδομένη και τα κέντρα κράτησης. Θα είχαν περάσει ήδη στην Ευρώπη μετά κλάδων και βαΐων.

Ο ρατσισμός δεν είναι φυλετικός, θρησκευτικός ή οτιδήποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν Ευρωπαίοι και Ασιάτες, χριστιανοί και μουσουλμάνοι. Αυτά είναι προσχήματα για τα φανατίζονται τα ούγκανα και να κάνουν όλη τη βρώμικη δουλειά.

Ο ρατσισμός ήταν ανέκαθεν οικονομικός - ή ταξικός, πείτε το όπως θέλετε.

O πλανήτης ολόκληρος χωρίζεται σε πλούσιους και φτωχούς. Σε τίποτα άλλο.

Κι αυτό το σύντομο κείμενο γράφτηκε για να τονιστεί αυτό. Το αυτονόητο.

Αυτό το γαμημένο αυτονόητο, που δεν χρειάζεται κανέναν Μάρδα για να ειπωθεί.

Αυτό που ζούμε στο πετσί μας κι εμείς οι Έλληνες, 6 και περισσότερα χρόνια τώρα.

Και θα μας κρατάει για πάντα αλληλέγγυους, να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη μέχρι να έρθει η ώρα να ζητήσουμε εμείς τη δική τους βοήθεια.

Συνεχίζουμε.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Έχουν εκτροχιαστεί εντελώς στην Κυβέρνηση. Οι τύποι είναι αδίστακτοι. Άντε να έρθει η άλλη η κανονική Δεξιά να τελειώνουμε με αυτόν τον τραγέλαφο.)

===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου