Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΚ ΔΥΣΜΩΝ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΑΝΟΗΤΗ ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ


πηγή:
Λάκης Λαζόπουλος


Είναι γνωστό πως τους συγγενείς τους καταλαβαίνεις στα κληρονομικά. Μόλις υπάρξει πτώμα δηλαδή. Εκεί εμφανίζονται. Μέχρι τότε χαμογέλαγα, αγάπες, φιλιά γλέντια και ότι θες αγάπη μου εγώ είμαι εδώ .

Η μυρωδιά του πτώματος είναι που αποκαλύπτει τα όρνεα που ως εκείνη τη στιγμή πετούσαν αδιάφορα στον ουρανό. Έρχεσαι τότε αντιμέτωπος με τους εσωτερικούς εχθρούς, αυτούς που ζούσαν δίπλα σου, μέσα στο σπίτι σου.

Η Ελλάδα ήξερε για τον κίνδυνο εξ Ανατολών αλλά σήμερα μόνο γνωρίζει τον κίνδυνο εκ Δυσμών.

Ζούμε την μεγαλύτερη επίθεση από τους πολιτισμένους του χρήματος, από τους διαβρωμένους της Δυτικης νεοσκληροτητας. Μέσα στα σπίτια μας. Βέβαια οι γερμανοί τα ξέρουν από παλιά στα σπίτια μας. Έχουν μπει ξανά στο παρελθόν, έχουν ρημάξει τις οικογένειές μας και τις ζωές μας.

Αυτοί το έχουν ξανακάνει, έχουν μια οικειότητα με τα σπίτια μας . ΟΙ Φιλανδοί όμως; Οι Ολλανδοί; Προστίθενται νέοι εχθροί στον ήδη μακρύ κατάλογο. Και δεν λέω εχθροί, επειδή δεν μας κάνουν τα χατίρια.

Λέω εχθροί όπως προκύπτουν από τις δηλώσεις τους, από το ύφος τους και την απαξίωση που φέρουν τα λόγια τους.

Από την ευκολία που μιλάνε εναντίον ενός ολόκληρου λαού.

Η διαίρεση της Ευρώπης έχει ξεκινήσει. Τελικά η Μέρκελ θα μείνει στην ιστορία ως η ανόητη σιδηρά κυρία.

Μετά τη ναζιστική περίοδο, έρχεται η δημοκρατική Γερμανία να προσθέσει καινούργια πτώματα για να μεγαλώσει τον αριθμό των θυμάτων της διαχρονικά μέσα στην Ευρώπη.

Αντί να ανοίγουν στρατόπεδα στις χώρες τους και να μας τρέχουν εκεί, μετατρέπουν σε στρατόπεδα τις χώρες της Ευρώπης, σήμερα είναι η Ελλάδα αύριο ποιος ξέρει πια, και προσφέρουν τη δική τους χώρα σαν τόπο διάσωσης.

Σαν τόπο μετανάστευσης.

Ελάτε στη χώρα μας να σωθείτε από αυτά που θα κάνουμε στην χώρα σας.

Είμαστε μπροστά σε πρωτόγνωρες μετατοπίσεις εννοιών, σε κίνδυνους αυτή τη στιγμή μη αναγνωρίσιμους για την πλειοψηφία των ανθρώπων , με αποτέλεσμα αυτή την αργοπορία η οποία παρατηρείται στα αντανακλαστικά της κοινωνίας.

Άλλο πέφτει μία βόμβα στο κεφάλι σου. Την βλέπεις, τρέχεις ,προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις.

Τώρα έρχεται μια τράπεζα σου παίρνει το σπίτι το δίνει στο γερμανό γιατί ο Παπανδρέου δεν απέδωσε τα τοκοχρεολύσια του μηνός Μαΐου.

Τι καταλαβαίνεις εσύ;

Αυτό είναι δύσκολο και να εξηγηθεί και να εντοπιστεί ο εχθρός.

Μιλάνε τώρα για την αξιοπιστία της κυβέρνησης, την αξιοπιστία των ελλήνων. Αυτή είναι η καινούργια φάση που αναμασούν μπαίνοντας στο Eurogroup . Τι σημαίνει αυτό ;

Απλά είστε αριστεροί. Άρα αναξιόπιστοι.

Είμαστε δεξιοί. Άρα αξιόπιστοι.

Φτιάξτε μια κυβέρνηση αξιόπιστη δηλαδή βάλτε μέσα δεξιούς, πασοκτζήδες και κυρίως Θεοδωρακη.

Ο Σουλτς και ο Γιούνκερ έχουν ήδη δρομολογήσει τον Θεοδωράκη ως πρωθυπουργό σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας . Οι ευρωπαίοι τρελαίνονται όταν βλέπουν υποταγμένο, τρελαίνονται όταν βλέπουν Έλληνα έτοιμο να υπογράψει .

Η μετάφραση από τα φιλανδικά στα ελληνικά της λέξης αξιόπιστος είναι υποταγμένος, από τα γερμανικά στα ελληνικά είναι δούλος.

Κάθε βδομάδα βρίσκουν και μία φράση.

Η αλήθεια είναι μία.

Οι συγγενείς μυρίστηκαν πτώμα. Πλην των Γάλλων που συμπεριφέρονται σαν αληθινοί φίλοι όλοι οι άλλοι μασημένα λόγια στο στόμα τους περιφέρονται. Η Ελλάδα είχε κίνδυνο εξ ανατολών. Τώρα έχει εκ Δυσμών.

Ανήκομεν εις την Δύσιν, έλεγε ο γέρος Καραμανλής.

Ανήκομεν εις την άγριαν δύσιν. Την εξαγριωμένη.

Οι βάρβαροι βγάλαν λεφτά και τώρα βγάζουν τα κόμπλεξ τους απάνω μας. Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο Σόιμπλε και Ντάισελμπλουμ είναι δύο κακοί και βαθιά κομπλεξικοί άνθρωποι.

Ναι είναι και επιτυχημένοι σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα επιτυχίας.

Αυτός ο Σόιμπλε με την σχολαστικότητα επιμονής γριάς θέλει να τελειώσει το κέντημα του πριν πεθάνει. Το σχέδιο είναι η καταστροφή της χώρας μας κι άλλοι νεκροί και άλλοι πεινασμένοι κι άλλοι άνεργοι κι άλλα ερείπια ο Ερειπιομανής.

Από μας μαζεύουν κατάρες.

Έτσι είναι οι αδύναμοι. Καταριούνται. Έχουν ξυπνήσει το μίσος των προγόνων μας.

Το τι ακούγεται στα τραπέζια, το τι λένε οι άνθρωποι καθημερινά δεν περιγράφεται. Έτσι φορτισμένος καθόμουν με την παρέα μου σ” ένα τραπέζι χθες το βράδυ αργά όταν ήρθε ο άνθρωπος που έχει το μαγαζί και μιλούσαμε όλοι μαζί για την κατάσταση του πως είναι οι Έλληνες, πως έχουν πέσει οι δουλειές και όλα αυτά που τα ξέρουμε.

Κάποια στιγμή λοιπόν, μου είπε αυτός ξέρετε μου λέει στο μαγαζί μας μια φορά τη βδομάδα κάνουμε και σούσι αλλά το σταμάτησα κι αυτό γιατί πήρα στο σουπερμάρκετ που προμηθεύομουνα αυτά που χρειάζομαι και μου είπε αδερφέ δεν υπάρχει τίποτα, τα σήκωσαν όλα.

Τα ρύζια τις ρίζες αυτές τις κινεζικές πως τις λένε και το γουασαμπι. Σήκωσαν όλο το γουασαμπι του λέω;
Μάλιστα μου λέει αυτή την εποχή, σε αυτή την κρίση σηκώνουν το Γουάσαμπι απ’τα ράφια.
Άλλαξε τόσο η εποχή;

ΓΟΥΑΣΑΜΠΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

(Wasabi kai ksero psomi)
Πως μπορεί μία φράση να σε θέσει εκτός εποχής.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου