Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ο ΜΑΤΧΑριότατος


Γράφει ο Spatournos
Δες την εικόνα του άρθρου. Προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι... 
Ο ΜΑΤΧΑριότατος
Εγώ τον έβγαλα ΜΑΤΧΑριότατο. Η φωτογραφία δείχνει έναν Ματά ή έναν Παπά ή έναν Χρυσαυγίτη να είναι Ματάς, Παπάς και Χρυσαυγίτης μαζί.

Έτσι είναι λοιπόν, έχει ενωθεί το κράτος με το παρακράτος και την θρησκεία και έχουν γίνει ένα. Δεν υπάρχουν πια ορατά όρια, που αρχίζει και που τελειώνει το καθένα απ' αυτά.
Ο πρωθυπουργός ζητά την βοήθεια του Θεού για να εξασφαλίσει τα νέα μέτρα που θα μας σπρώξουν ακόμα πιο βαθιά στην εξαθλίωση. Ο Ματάς ζητάει την βοήθεια του χρυσαυγίτη για να επιτελέσει το θεάρεστο έργο της κυβέρνησης και πάει λέγοντας…

Όλες λοιπόν οι εξουσίες -δεν υπάρχουν παράνομες και μη, η εξουσία είναι παράνομη έτσι κι αλλιώς- λειτουργούν πάνω σ' ένα πλαίσιο, το οποίο έχει σκοπό να εφαρμόσει και να διαδώσει τον φόβο και την πειθαρχεία μέσω του αυταρχισμού.

Η κατάσταση που ζούμε όλοι μας καθημερινά αλλάζει προς το χειρότερο με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αλλά εμείς δε γίνεται να το αντιληφθούμε διότι ζούμε μέσα σ' αυτό. Η καταπίεση και ο αυταρχισμός που μας δείχνουν καθημερινά μας έχει γίνει συνήθεια. Το γεγονός ότι αδειάζουν την πλατεία σε κάθε πορεία μας έχει γίνει συνήθεια και δεν μας φαίνεται περίεργο!

Σ' αυτό το σημείο που βρισκόμαστε λοιπόν έχουμε απέναντι μας τον ΜΑΤχαριόταο.
Επομένως για πρώτη φορά είμαστε αντιμέτωποι, όχι με ξεχωριστά κομμάτια της εξουσίας, αλλά με την εξουσία στο σύνολο της. Έχουμε λοιπόν μια ευκαιρία να διεκδικήσουμε την περιθωριοποίηση της, την ανυπακοή και εντέλει την διάλυση της.

Δεν μπορείς αυτή την στιγμή να ζητάς τον διαχωρισμό αυτού του πράγματος που λέγεται ΜΑΤχαριότατος.
Αυτό δεν διαχωρίζεται... Καταστρέφεται, διαλύεται!

Δεν γίνεται να ζητάς τώρα διαχωρισμό. Άλλωστε να διαχωρίσεις τι; Κι από τι; Και μετά αν τα ξεχωρίσεις, τι θα κάνεις; Τώρα είναι η ευκαιρία που είναι « όλοι σε ένα, νοικοκυρεμένα» όπως λέει και Η ΤΡΑΠΕΖΑ .

Τώρα είναι η στιγμή να διεκδικήσεις την χειραφέτηση σου, την ελευθερία σου , την ζωή σου!
Δεν πρέπει να σε τρομάζει η ένωση τους. Αντίθετα πρέπει να χαίρεσαι που ο φόβος τους για ενδεχόμενη επανάστασή μας, τους έχει

κάνει να ενωθούν. Όσο και να μην το καταλαβαίνεις ή να μην το νιώθεις η δύναμη μας μπορεί να τους ανατρέψει μ' ένα μας "Φου", αρκεί να ξέρουμε πως ότι κάνουμε γίνεται με στόχο να ελευθερωθούμε και όχι για να επιστρέψουμε πίσω στα ίδια χάλια!

Δεν είναι αστείο. Δεν είναι μια ακόμα κυβέρνηση που προσπαθεί να περάσει μέτρα. Είναι η κορύφωση του αυταρχισμού και της εξαθλίωσης! Κι όποιος δεν το καταλαβαίνει -ώστε να είναι σε επαγρύπνηση-, στέκεται πάνω σε σύννεφο κι όταν πέσει δεν θα ξέρει πώς να το διαχειριστεί!

Κάνω έκκληση ταπεινή όπως αρμόζει σ' ένα ζώο σαν εμένα… Μην τους αφήσεις να σε τρομάξουν, μην τους το επιτρέψεις! Μην αφήσεις να τρομοκρατήσουν τα παιδία σου! Βγες στο δρόμο σαν να μην υπάρχει αύριο! Πάλεψε, διεκδίκησε, ξύπνα τον διπλανό και ονειρέψου ένα αύριο που θα ήθελες να φτιάξεις! 

========================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου