Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ:(2009)-Γύρω γύρω όλοι στη μέση ο εργατομπαμπάς Μανώλης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 2009

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ Ο ΜΑΝΤΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ


Παραίτηση Μανώλη : το πολιτικό ανέκδοτο. Έχει απειλήσει ότι θα παραιτηθεί άλλες δύο φορές. Τούτη είναι η τρίτη. Πάντα έβαζε και ένα εάν που τον
φρέναρε.  Τώρα το αλλάζει , εάν δεν έβαλε , έβαλε όμως χρονικό όριο για παραίτηση μέχρι τον Σεπτέμβριο. Όπως ακούγεται στις Εθνικές εκλογές έχει να αντιμετωπίσει στην περιφέρεια που εκλέγεται τον Ανδριανό. Τον γνωστό Ανδριανό , που είχε στο συρτάρι του το dvd που του έδωσε ο κομιστής Αναστασιάδης με την Τσέκου και τον Ζαχόπουλο. Δηλαδή θα έχει απέναντί  του το Μαξίμου. Με τέτοιον αντίπαλο δεν τα βγάζει πέρα , γ’ αυτό και τα νάζια της παραίτησης του. Αυτό είναι το νορμάλ σενάριο γιατί υπάρχει και το άλλο. Αν υλοποιήσει την απειλή του ,τότε ίσως να μην πρόκειται για πολιτικό νάζι , αλλά για κίνηση διευκόλυνσης της κυβέρνησης να προσφύγει σε αιφνίδιες εκλογές. Τίνος το παιχνίδι παίζει ; . Πάντως στην ΝΔ ζουν ένα δράμα. Ο καταλληλότερος τα έχει χαμένα , το πλοίο έχει μπατάρει για τα καλά και στην Ρηγίλλης  μοιράζουν σωσίβια. Άσε που η ύπαρξη της κυβέρνησης τους κρέμεται από τους αναπαραγωγικούς αδένες του Γιάννη Μανώλη.
Ευχές στο γραφείο του Γιώργου.
(Ο διάλογος είναι αυθεντικός και καταγράφηκε από όλο τον Αθηναϊκό τύπο).
Ευάγγελος Βενιζέλος έξω από το γραφείο του Γ.Παπανδρέου περιμένοντας να του ευχηθεί χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή. Αναρωτήθηκε :«Πόσο θα περιμένω όρθιος σαν μ@λ@κ@ς;» Η απάντηση του ήρθε αμέσως από τον Πάγκαλο , που βρισκόταν εκεί για τον ίδιο λόγο : «και να κάτσεις , πάλι μ@λ@κ@ς θα είσαι.». Άντε να είσαι Γιώργος και να ακούς τέτοιες «φιλοφρονήσεις» στο
κατώφλι σου. Θα νομίζεις ότι άρχισε η εσωκομματική αμφισβήτηση. Θα προσπαθείς να βρεις την διαφορά μεταξύ όρθιου και καθιστού μ@λ@κ@. Γιώργο μην κουράζεσαι. Η διαφορά είναι στη  θέση. Ο όρθιος έχει καλύτερη θέα προς τον σοσιαλισμό. Πάντως εμένα μου φαίνεται ότι ο Βενιζέλος στο Πασόκ είναι κάτι σαν τον  Ισνογκούντ. Μια ζωή θα προσπαθεί να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη και δεν θα του βγαίνει.
Ο Μαρκογιαννάκης και η Πετρούλα. 
Ακόμα δεν ήρθε καλοκαίρι και άρχισαν οι πυρκαγιές. Πήρε φωτιά ο Υμηττός ,  έγιναν στάχτη εκατοντάδες
στρέμματα , και τι βγήκε και είπε ο Μαρκογιαννάκης. «Περίμενα βροχές για αυτό  δεν παρήγγειλα αεροσκάφη» . Από πού ενημερώνεται ο Μαρκογιαννάκης ;. Από την  Πετρούλα ; «Βροχές θα έχεις Αττικούλα μου» και κάρβουνο ο Υμηττός. Στο επόμενο δελτίο τον μάλωσε. «Γιατί καλέ κύριε Χρήστο δεν πήρες αεροπλανάκια και κάηκε ο Υμηττούλης ;» . Κατάντια .
Στη Χώρα των κρατικών Διαφημίσεων.
Ο Τράγκας έκλεισε την μεγαλειώδη εφημερίδα του , την “Χώρα” . Ήταν κλασσική περίπτωση εφημερίδας που ζούσε (το ζούσε σχετικό) από κρατική
διαφήμιση. Προσέξτε παράδοξο. Είχε φτάσει σε επίπεδο πωλήσεων 500 φύλλα αλλά είχε κέρδη 1.483.000 euro. Το κόστος χαρτιού και εκτύπωσης για τα  500 φύλλα δεν ξεπερνούσε τα 300 euro. Του έδιναν οι αρμόδιοι υπουργοί κρατικές διαφημίσεις , δηλαδή χρήματα δικά μας . Ασημώνουν εκδότες που στηρίζουν την δική τους πολιτική με λεφτά του Δημόσιου κορβανά. Αυτά κάνει η χαρούμενη παρέα που μας κυβερνά και δεν θα πέσει μόνη της , θα πέσουν μαζί της και τα τσιμέντα που λέει και ο Αλέφαντος.
Δουλειές με γραβάτες.
Ήταν μια «καθωσπρέπει», «φρόνιμη» , «καπιταλιστικώς ορθή εταιρία». Το κακό της ήταν , ότι για να κάνει την δουλειά της , το γύρισε στο ανατολίτικο.
Μοίραζε μπαξίσια.  Για την Siemens μιλάω. Το σκάνδαλο της Siemens έχει αντιστρέψει τα πράγματα. Κάποτε οι Έλληνες πήγαιναν στην Γερμανία να κάνουν λεφτά. Τώρα κάνουν λεφτά και φεύγουν για Γερμανία. Χαίρεται.


Κεραμιδόγατος ο μαντουμανταδόρος (Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου