Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ "ΠΟΝΤΙΚΙ"  10/11/2016

πηγή:

Οι ναζιστές φωλιάζουν στο κεφάλι του Τραμπ


Οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής επικροτούν την πολιτική του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. «Θα πρέπει να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Τραμπ» υποστήριξε με δηλώσεις του στον Independent ο ναζιστής βουλευτής, Ηλίας Παναγιώταρος. 

Ενθουσιασμένος ο ναζιστής πρόσθεσε πως «δεν πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα σαν ξέφραγο αμπέλι για τους μετανάστες να έρχονται και να φεύγουν όποτε θέλουν. Πρέπει να διασώσουμε τη χώρα μας και τα ενδιαφέροντά μας και να τα βάλουμε πρώτα, όπως ο Τραμπ».

 Ολόκληρο το δημοσίευμα του Independent εδώ.

Μάλιστα, προσπαθώντας να κάνει και λίγο τον …έγκριτο αναλυτή ο Παναγιώταρος είπε ότι «είτε μας αρέσει είτε όχι, οι πολιτικές του επικυρώνουν απόψεις και ανησυχίες σε όλο τον πλανήτη». Τα επίσημα χρυσαυγίτικα τα άφησε λίγο στην άκρη, για να ενισχύσει και την εκδοχή της …σοβαρής Χρυσής Αυγής.

Δεν ξέχασε, βέβαια, να υποστηρίξει πως οι πολιτικές του Τραμπ, που «έχουν δώσει έναν νέο αέρα υποστήριξης», «επικυρώνουν και ενισχύουν τις εθνικιστικές και πατριωτικές μας πολιτικές, τις οποίες προασπίζουμε επί χρόνια».

Στο δημοσίευμα ο Independent αναφέρει πως η εκλογή του Τραμπ έχει δώσει νέα ώθηση στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, «καθώς το διάταγμα του νέου προέδρου των ΗΠΑ, που απαγορεύει την είσοδο στη χώρα σε υπηκόους μουσουλμανικών χωρών, επικυρώνει τις ακροδεξιές θέσεις της».

===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου