Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

πηγή:
Στάθης

Ανερυθρίαστοι οι τάχα μου κόκκινοι

Για μια φορά (ωσαννά) ο Τσίπρας είπε την αλήθεια (ωσαννά), ότι δηλαδή «δεν θα δώσει ούτε ένα ευρώ» στους δυνάστες-δανειστές, θα δώσει 2,5 δισ.! (για αρχή και βλέπουμε). Σωστός! άλλο ένα ευρώ κι άλλο 2,5 δισ., άλλο Πασκάλ κι άλλο Μπρυκνέρ, άλλο Λέσβος κι άλλο Μυτιλήνη.

1. Έλεγε ο κ. Τσακαλώτος ότι αν δεν «κλείσει η αξιολόγηση στις 6 Δεκεμβρίου, καήκαμε». Κι αυτός σωστός! Άλλο Δεκέμβριος του 2016 κι άλλο Κουτσοφλέβαρος του 2017! Όμως, πολύ πιο λαρτζ από τον αγχωμένο κ. Τσακαλώτο, ο κ. Βερναρδάκης, όστις αποφάνθηκε ότι «και να μην μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση τον Μάρτιο, είναι ένα δευτερεύον ζήτημα». Αμάν! Δευτερεύον;! Και τότε γιατί να μην είναι τριτεύον; Μη λέμε ό,τι μας κατεβαίνει - είναι σαν να είπε ο κ. Τζανακόπουλος κι «άδειασε» τον κ. Βερναρδάκη. Σωστός κι αυτός. Διότι άλλο ποσοτική και άλλο χαλάρωση, άλλο άδειασμα κι άλλο στροφή 360 μοιρών.
Μάλλον πετάω με ντρον και ζαλίζομαι.
Ασε που είναι στελθ το ντρον και δεν με βλέπω.

2. Δεν έσκισαν οι Συριζαίοι τα μνημόνια, αλλά ξέσκισαν τους μπλοκάκηδες. Κι αφού τους ξέσκισαν τα βάρδουλα, το ξανασκέφθηκαν. Κι άρχισε ο κ.Πετρόπουλος να λέει ότι η εισφορά του 27% μπορεί να γίνει 10%. Σωστός! Άλλο 27% κι άλλο 10%. Αλλά, αν θα μπορούσε να είναι 10%, γιατί την όρισαν στο 27%; Ποτέ να μη ζητάτε διευκρινίσεις. Διότι, όπως πάλι ο κ. Πετρόπουλος αποφάνθηκε, η απάλειψη της χαώδους διαφοράς από το 27% στο 10% μπορεί να κρατήσει κάνα δυο μηνάκια!!! Γιατί μόνο δύο μήνες κι όχι τρεις; Τι είναι τρεις μήνες μπροστά στην αιωνιότητα των 99 ετών; Άλλο κουτοπονηριά κι άλλο απλός, καθαρός κι ανόθευτος τραμπουκισμός. Άλλο να γαμάς τη ζωή των ανθρώπων από βλακεία κι άλλο επειδή είσαι βαλτός και σμπίρος.

3. Όλων αυτών μύστης ο κ. Καρανίκας, ξεσπάθωσε προκαλώντας πέλαγος γελώτων στην επικράτεια. Ο Πασκάλ θα μπορούσε να γράψει σχετικό πόνημα με τίτλο «Η καριέρα ενός Γελοίου» - διότι άλλο το ηθικό πλεονέκτημα της γλίτσας κι άλλο ο ρατσισμός του βλάκα. Διότι ο κ. Καρανίκας θεωρεί τους δεξιούς όντα κατώτερα και αδαή. Που δεν διαθέτουν την οίηση εκείνων που έχουν διαβάσει και Βλαδίμηρο και Λένιν. Ο φτωχός αυτός άνθρωπος, ο κ. Καρανίκας, θα μπορούσε να προκαλεί σε κάποιους συντρόφους του τον οίκτο, αλλά προκαλεί στους πιο ψαγμένους την οργή. Διότι δεν μπορεί να κάθεται ο προπαγανδιστής της Αριστεράς που Γονάτισε και να σμιλεύει σοφιστείες, να υπερβαίνει σε παρλαπίπες τον Χατζατζάρη και σε ψέματα τον Αλκιβιάδη, να μηχανεύεται non paper και ύστερα να έρχεται ο κ. Καρανίκας και να του χύνει την καρδάρα με το γάλα. Είναι άδικο.
Διότι άλλο κ. Καρανίκας κι άλλο ο Τσίπρας...

ΥΓ.1: Ομως η αφεντιά μου, που μικρός διάβαζα και Μικρό και Ηρωα, και Μίκυ και Μάους, είμαι απολύτως πεισμένος ότι άλλο να σου ξεφτιλίζουν τη ζωή κι άλλο να γίνεσαι ξεφτίλας...

ΥΓ.2: Ότι θα ξαναγραφούν τα σχολικά εγχειρίδια της Ιστορίας μάς διαβεβαιώνει ο κ. Γεράσιμος Κουζέλης, πρόεδρος του ΙΕΠ (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής). Και ότι θα αξιοποιηθούν σε αυτήν την προσπάθεια «ιστορικοί που είχαν λάβει μέρος στο ανάλογο και αναξιοποίητο εγχείρημα επί υπουργίας Άννας Διαμαντοπούλου». Σωστός. Διότι άλλο η συμφωνία Γιωργάκη - Τζεμ (για μια πολιτικώς ορθή λήθη) κι άλλο ο κ. Μπαλτάς. Άλλο ο κ. Σόρος κι άλλο το ερώτημα «αν έχει σύνορα η θάλασσα»...
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου