Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Οι δύο κατακτητές του Διαστήματος ποζαρουν μπροστά στο ντοκουμέντο του πρώτου Έλληνα που πάτησε στη Σελήνη, πολύ πριν σκηνοθετήσουν την προσελήνωση οι Αμερικανοί
πηγή:

Δεν θα μπορούσε να αντέξει άλλο την υστέρηση της χώρας μας στον τομέα της κατάκτησης του διαστήματος ο Νίκος Παππάς. Έτσι σε λίγο καιρό, όχι μόνο τα non paper της κυβέρνησης θα φτάνουν μέχρι την άκρη του σύμπαντος αλλά θα μπορούμε να βρούμε δανεικά και σε άλλους πολιτισμούς!

Εξάλλου, εφόσον τα διαστημόπλοια έχουν ψηφιακά όργανα, είναι λογικό ότι θα αναλάμβανε αυτό το τιτάνιο έργο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. Και φυσικά βρήκε τον πιο κατάλληλο: τον άνθρωπο που όχι μόνο γνωρίζει κάθε γωνία του γαλαξία όπου υπάρχουν Έλληνες αλλά έχει και τις φωτογραφίες τους!

Η συνάντηση του Δημοσθένη Λιακόπουλου με τον Νίκο Παππά, έγινε σήμερα το απόγευμα στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Οι δύο άνδρες έσφιξαν τα χέρια και συμφώνησαν ότι στη φάση αυτή θα χρειαστούν την διαστημική τεχνολογία του Αρτέμη Σώρρα. Τεχνολογία που θα αποδείξει επιτέλους ότι οι Έλληνες ήταν αυτοί που όχι μόνο κατέκτησαν τον Κρόνο αλλά ότι έχτισαν εκεί και τον πρώτο αρχαιοχριστιανικό ναό σε σχήμα πυραμίδας.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς δεσμεύθηκε ότι θα δώσει στον στενό του φίλο Πάνο Καμμένο όσες στολές αστροναύτη επιθυμεί, ότι οι διορισμένοι στην νέα υπηρεσία θα προέρχονται κατά 50% από τον Σείριο και ότι στα διαστημόπλοια θα ακούγεται ο αγαπημένος του Γιάννης Πλούταρχος.

Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα

==========================================================

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ ΛΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ


ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΟ ΕΦΟΔΙΟ ΤΟΥ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΜΥΘΟ" ΜΑΣ



ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΦΟ;

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ "ENTERPRISE"
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου