Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ VENCEREMOS: ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 5-0



πηγή:
Πιτσιρίκος

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τίμησε τη συμπλήρωση 2.495 ετών από την ναυμαχία της Σαλαμίνας, ενώ το επόμενο καλοκαίρι θα τιμήσει και τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το Μνημόνιο που ψήφισε κι αυτός.

Όσο πιο ταπεινωμένη και ανύπαρκτη είναι μια χώρα και όσο πιο προσκυνημένοι είναι οι πολιτικοί της ηγέτες, τόσο πιο πολύ θα γυρνάει στο ένδοξο παρελθόν της και στους τάφους των ένδοξων προγόνων της.

Δεν χρειάζεται κάποιος να πει πόσο κιτς είναι η εικόνα του Πάνου Καμμένου να περπατάει σε κόκκινη μοκέτα που έχει στρωθεί πάνω σε παλέτες, για να μην πατήσει στην άμμο. Πάντως, πολύ φλώρος ο Πάνος σε σχέση με τους μαχητές της Σαλαμίνας.

Τα έχει ζήσει μαζικά αυτά τα «εορταστικά» η Ελλάδα επί χούντας, ενώ τα ζει και κάθε χρόνο σε διάφορες τελετές σε όλη τη χώρα, όπου οι σημερινοί Έλληνες τιμούν τους αρχαίους Έλληνες και φωνάζουν τους …παπάδες για να τους κάνουν επιμνημόσυνη δέηση.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά «αστεία» για όλα αυτά αλλά το μόνο που θα ήθελα να πω είναι πως αυτές οι γραφικότητες θα πληρωθούν πολύ ακριβά.

Τελικά, μετά την ψήφιση του Μνημονίου από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ο μόνος λόγος πια να είναι ο Πάνος Καμμένος στην κυβέρνηση, είναι ότι κάνει τον Αλέξη Τσίπρα να φαίνεται σοβαρός.

(Ο Πάνος Καμμένος δεν μπόρεσε να κρατήσει τον λόγο του και να μην ψηφίσει το Μνημόνιο και τιμάει τους πολεμιστές της ναυμαχίας της Σαλαμίνας. Όξω ρε! Όξω! Κι όπως θα έλεγε και ο Θεμιστοκλής «Τσου, ρε Πάνο!».)
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου