Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ GAMATO ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ


πηγή:
Πιτσιρίκος

Εμπλοκή παρουσιάστηκε στο ξεπούλημα της Ελλάδας σε γαλλικές εταιρίες, αφού ο πλασιέ των γαλλικών εταιριών, Φρανσουά Ολάντ, ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να του πουλήσει το σάιτ Gamato που βγάζει 500 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα από διαφημίσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε έντονα και είπε στον Φρανσουά Ολάντ πως το Gamato δεν πωλείται και πως, αν θέλει, μπορεί να του δώσει σε καλή τιμή το Zougla.gr με δώρο τον Μάκη.

Ο Φρασνουά Ολάντ επέμενε να πάρει το Gamato αλλά ο Αλέξης Τσίπρας του είπε πως «το Gamato είναι ελληνικό», ενώ ο Πάνος Καμμένος ήταν πίσω του και τραγουδούσε τον εθνικό μας ύμνο, ψιθυρίζοντας, παράλληλα, στο αυτί του Αλέξη Τσίπρα «μην πουλήσεις το Gamato, Αλέξη, δεν θα πέσουμε στα τέσσερα εμείς, καλύτερα να το κάνουμε με τον ιεραποστολικό τρόπο που είναι και πιο καθώς πρέπει».

Ο Φρανσουά Ολάντ απείλησε να αποχωρήσει από τη συνάντηση και να φύγει από την Ελλάδα αλλά ο Αλέξης Τσίπρας του χάρισε εκεί κάτι σιδηροδρόμους και κάτι τρενάκια για να παίζει, οπότε ο Ολάντ έμεινε και πλακώθηκε στα κρουασάν.

Το Gamato είναι η κόκκινη γραμμή για την κυβέρνηση στο ξεπούλημα της χώρας, αφού, όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροπατσαβούρα, «Το Gamato είναι η ψυχή μας. Την Ακρόπολη μπορεί να την πουλήσουμε, το Gamato ποτέ!».

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο ισοδύναμος, ποντάρει στο Gamato, και, όπως σας αποκάλυψα, το θεωρεί κλειδί για την σωτηρία της χώρας και την εκτόξευση της Ελλάδας στην πρώτη θέση των πιο πλούσιων χωρών στον κόσμο.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου