Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ



ΤΑ ΕΥΓΛΩΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ
 ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ-(ΑΠΟ ΤΟΝ
 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ)



ΑΝΑΡΤΗΣΗ 1η
Τι γυρεύει ένας συνιδιοκτήτης εταιρείας κατασκευής οικοδομών, μέλος του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ που διαχειρίζεται όλη την δημόσια περιουσία και ελεγχόμενος στη λίστα των 1.600 πλουσίων που παρέλαβε το ΣΔΟΕ από την «ομάδα Ράιχενμπαχ» στο Γραφείο του υπουργού Επικρατείας ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα πολεοδομίας;

Έχει καμιά δουλειά με τον πολεοδομικό σχεδιασμό και τα πολεοδομικά έργα ο Φλαμπουράρης; Αυτά είναι αρμοδιότητας Των υπουργών ΠΕΚΑ.

Οι αρμοδιότητες που ο πρωθυπουργός Τσίπρας εκχώρησε στον υπουργό Φλαμπουράρη είναι να «υποστηρίζει τις ενέργειες και τις δράσεις του πρωθυπουργού που αποβλέπουν στη διασφάλιση της ενότητας της κυβέρνησης και της συνοχής του κυβερνητικού έργου», άρα καμία σχέση με
πολεοδομικά ή μήπως όχι;

Διαβάζουμε στην απόφαση του υπουργού, ότι υπάρχει «ανάγκη εξασφάλισης παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών από εμπειρογνώμονα ειδικό σε ζητήματα σχεδιασμού και προγραμματισμού πολεοδομικών έργων αρμοδιότητας του υπουργού Επικρατείας».

Καταλάβατε τώρα τι ρόλο βαράνε.




************************************************************************



ΑΝΑΡΤΗΣΗ Νο 2 στο f./b

Διορισμός του διαχειριστή του Olympia.gr στο υπουργείο εθνικής άμυνας για να εκτελεί συμβόλαια πολιτικής εξόντωσης των βαριδίων και ιδιαίτερα της πρώην προέδρου της Βουλής κ Ζωής Κωνσταντοπουλου. Δημοσιεύματα ψευδή, συκοφαντικά, κατ' εντολή του πολιτικού του προϊσταμένου λίγο πριν τις εκλογές. Αντί να τους πληρώνει για τις υπηρεσίες τους, τους πληρώνει το υπουργείο. 
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου