Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ

πηγή:
Παύλος Κιρκασίδης

Ο «ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ» ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Έχει ένα πτυχίο Μαθηματικού με βαθμό «Καλώς». Εργάστηκε σε φροντιστήρια αλλά μετά είπε να ανοίξει και μια καφετέρια στην Αγία Παρασκευή.

Το επιχειρηματικό του ενδιαφέρον αργότερα στράφηκε στα φωτοβολταϊκά.

(...) Εντάξει, δεν είναι κανένα σοβαρό βιογραφικό αλλά το ότι είναι εδώ και χρόνια σύντροφος της Περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου, δείχνει να τον μοριοδοτεί με έναν... ενδιαφέροντα τρόπο.

Στις 10 Ιουλίου, λίγες δηλαδή ημέρες μετά το δημοψήφισμα (με το αποτέλεσμα του οποίου εσφουγγίσθη ο πρωθυπουργικός πισινός) και πριν το deal με το οποίο ο κάτοχος αυτού του πισινού ξεπούλησε τη χώρα μαζί με το λαό της, ο Ιωάννης Μπενίσης τοποθετείται στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ, από κάποιους που προφανώς εκτίμησαν την εμπειρία του ως καφετζή.

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και, όλως τυχαίως, εν όψει της επίσκεψης στην Αθήνα του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, με υπογραφή του Υπ. Επικρατείας, Νίκου Παππά, ο Μπενίσης βαφτίζεται ως «ειδικός εμπειρογνώμων σε θέματα αναπτυξιακού και επενδυτικού ενδιαφέροντος» (sic) και διορίζεται «άμισθος σύμβουλος» στο Πολιτικό Γραφείο του ίδιου υπουργού ο οποίος και υπογράφει το σχετικό ΦΕΚ. (753/22-10-2015)
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου