Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ



πηγή:


Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η μετάλλαξη κάποιων πολιτευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το που κάθισαν στην καρέκλα του Υπουργού. 

Κορυφαίο παράδειγμα ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος
σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις διεκδικεί το βραβείο… Αλτσχάιμερ, ξεχνώντας τι έλεγε και τι έκανε προεκλογικά και επιδίδεται σε ρεσιτάλ κωλοτούμπας.

Χαρακτηριστική περίπτωση το ξεπούλημα των περιφερειακών αεροδρομίων. Μιας υπόθεσης που κατά τον… προ μνημονίου Κοντονή, ήταν αιτία επανάστασης και προσφυγής στη Δικαιοσύνη. Τι έλεγε στις 14 Οκτωβρίου του 2014 ο Κοντονής; 

«Συνεχίζεται το έγκλημα κατά της δημόσιας περιουσίας με το ξεπούλημα των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας. Τα αεροδρόμια της χώρας είναι κερδοφόρες επιχειρήσεις οι οποίες δεν επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να επανεξετάσει τις όποιες συμβάσεις εκχώρησης και ξεπουλήματος και να αποδώσει τα αεροδρόμια στις τοπικές κοινωνίες για να ενισχύσουν τις αναπτυξιακές υποδομές του ελληνικού κράτους και να συμβάλλουν στην οικονομική και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Θεωρούμε θεσμική και ηθική υποχρέωσή μας, να υπερασπιστούμε τη δημόσια περιουσία του ελληνικού κράτους, να υπερασπιστούμε την ακεραιότητα των κοινόχρηστων αναπαλλοτρίωτων πραγμάτων της πολιτείας, όπως είναι τα αεροδρόμια. Ζητάμε να ακυρωθούν οι συμφωνίες και θα αγωνιστούμε με όλους τους πολίτες της χώρας να μην περάσει η πολιτική αυτή».

Αν δεν απατόμαστε ο Ζακυνθινός παραμένει Υπουργός της Κυβέρνησης. Της ίδιας Κυβέρνησης που όπως θα δείτε στο ΦΕΚ, έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στο ξεπούλημα των αεροδρομίων.



Κι όλα αυτά χωρίς να υπάρχει έστω ένα… σχόλιο από τον λαλίστατο τότε Κοντονή. Ούτε μια δήλωση, ούτε μία ένσταση, ούτε μια κίνηση αποδοκιμασίας. Έτσι για τα μάτια του κόσμου… Για όλους αυτούς που τον πίστεψαν και τον ψήφισαν… 

Αλλά είπαμε. Είναι γλυκιά η καρέκλα.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου