Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Γ.ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗΣ:Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΕΙ


«Ό, τι και να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς εδώ στο Μega θα τα λέμε τσεκουράτα», δήλωσε η ‘Ολγα Τρέμη και έκτοτε οι ειδικοί ψάχνουν να βρουν τίνος είναι το τσεκούρι. Μπας κι είναι του φασιστοΒορίδη, του αγαπημένου pet (εκ του Petain) του καναλιού, ή μήπως είναι το τσεκούρι με το οποίο πετσοκόβει τα αρχαία δάση της Χαλκιδικής ο Μπόμπολας; Ο Μπόμπολας, που εδώ και χρόνια μοίραζε καραμπίνες από το «Έθνος Κυνήγι», για να βγει την κατάλληλη στιγμή και να πει: Τι τα θέλετε, ρε, τα κωλόδασα, μέχρι και τα πουλιά τα έχουνε εγκαταλείψει!
Η κ. Τρέμη έχει γενικώς αδυναμία στα όπλα, γι΄ αυτό και κάθε φορά που συζητείται η μείωση των εξοπλισμών γίνεται έξαλλη: Κινδυνεύει το αξιόμαχο του στρατεύματος, απειλούνται τα σύνορά μας, έρχονται αντίκρυ με τον θάνατο οι αεροπόροι μας, ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλο της Κυράς της Ρω! Ώσπου μάθαμε ότι η κ. Τρέμη ήταν σύμβουλος σε εταιρεία εμπορίας όπλων, τούτο όμως είναι παντελώς άσχετο, καθώς συνέβαινε αμισθί και στον ελεύθερο χρόνο της. Άλλοι μαζεύουν πεταλούδες, άλλοι πουλάνε φρεγάτες: «Γούστα», είπε το γουρούνι κι έφαγε το σαπούνι.
Κυρίες και κύριοι του Μega, δεν χρειάζονται ούτε δεκάλεπτα σόου της Όλγας, του Γιάννη και του Παύλου περί ελευθερίας του Τύπου, ούτε λίβελοι του Ψυχάρη, ούτε απειλές του Μπόμπολα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αρχίσετε να λειτουργείτε, επιτέλους, σαν καπιταλιστική επιχείρηση, να πληρώνετε τα δέοντα για τη συχνότητα που κατέχετε παρανόμως, να εξοφλείτε την εφορία, τα ταμεία, τους προμηθευτές, να δανείζεστε με τους όρους που δανείζονται οι κανονικές επιχειρήσεις. Δεν γίνεται να καταριέστε νυχθημερόν τον κρατισμό και εσείς να είστε πιο κρατικοδίαιτοι και από το Γενικό Χημείο του Κράτους. Τόσο κρατικοδίαιτοι που φοβάμαι ότι μια μέρα θα ανοίξω τον λογαριασμό της ΔΕΗ και δίπλα στο διακοσάρι του ΕΕΤΗΔΕ θα δω και κάνα εικοσάευρω υπέρ ΟΠΑΓΙΜΑ, τουτέστιν υπέρ Όλγας, Παύλου, Γιάννη και Μανώλη.
Πολύ φοβάμαι βέβαια ότι, αν συμβούν τα προαναφερθέντα, οι ιδιοκτήτες του Μega θα αναγκαστούν να προβούν σε ωμότητες, να φέρουν δηλαδή τα λεφτά τους από την Ελβετία για να τα ρίξουν στο κανάλι ή, ακόμη χειρότερα, να μειώσουν τις εξαψήφιες αμοιβές που δίνουν στους αστέρες τους. Κάτι τέτοιο θα είναι άκρως επώδυνο, διότι η Όλγα θα κόψει το Arpels και θα μείνει με το Van Cleef που παραπέμπει στον κακομούτσουνο Λη και ο Γιάννης θα κόψει το Εκάλη Κλαμπ και θα κατρακυλήσει στο Πολιτεία Κλαμπ, υπό τους ήχους τού «και κάθε μέρα κατεβαίνεις της κοινωνίας τα σκαλιά» του Ζαγοραίου.
Ο Μανώλης θα κόψει απλώς τις μαλακίες.

========================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου