Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΟΡΦΗπηγή:
Μάριος Διονέλης

ΣΩΡΡΑΣ

Από τις πιο αποκρουστικές μορφές της βρήκε η Ακροδεξιά στο πρόσωπο του επίδοξου σωτήρα της Ελλάδας. Ο Αρτέμης Σώρρας ξεκίνησε ως γραφική τηλεπερσόνα της trash tv και κατέληξε βραχνάς για τις εφορίες, πείθοντας μερικές χιλιάδες πολίτες να εναποθέσουν την αποπληρωμή των χρεών τους στα 600 δις. που ο ίδιος έχει διαθέσει όπως ισχυρίζεται για την Ελλάδα μέσω των ομολόγων που ( λέει πως ) έχει στην κατοχή του.

Ο «όρκος του πολεμιστή» που δίνουν τα μέλη του, στα γραφεία του που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και η κοσμοσυρροή που παρατηρείται στις εκδηλώσεις του αποκρουστικού μορφώματος, είναι σημάδια μιας ακόμα ανάθεσης των Ελλήνων σε έναν, κάποιον, οποιοδήποτε σωτήρα.

Και αφού δεν ήταν η Αριστερά εκείνη που μας έσωσε από τα μνημόνια, γιατί να μην πουλήσουμε και λίγο τρέλα με τον Σώρρα;
Και ας μην καταλαβαίνουμε τι σημαίνει η « συμπαντική συνειδητότητα» και ο «ελλάνιος όρκος» και όλα αυτά τα κουραφέξαλα που τσαμπουνάει.
Ίσως λίγο να μας ταρακουνήσει το γεγονός ότι τα μεγαλοστελέχη του καταλήγουν ήδη στη φυλακή. Ο ένας επειδή δολοφόνησε μια ψυχίατρο που ήθελε να του φάει τη θέση στην οργάνωση, ο άλλος επειδή πουλούσε παράνομα ναρκωτικά χάπια στην Αμερική και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε ακόμα, από ανθρώπους που ονομάζουν «ζώα» τους ανάπηρους και ενσαρκώνουν ό,τι πιο αποκρουστικό έχει να επιδείξει η ακροδεξιά ρητορική.

Συνηθήσαμε να  ψάχνουμε σωτήρες, που να πάρει και τώρα θα φάμε στη μάπα και τη δική τους βδελυρή ύπαρξη.
Στο κάτω κάτω, μου είπαν, αναρωτηθείτε τι είναι πιο πιθανό: Να έχει όντως ο Σώρρας τα 600 δις. ή να πιάσει η Ελλάδα πλεόνασμα 3,5%;

Εκεί καταντήσαμε….. 
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου