Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ "ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ - (VIDEO)Συνέντευξη της Ζ. Κωνσταντοπούλου στον Ν. Ευαγγελάτοπηγή:
ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στον τηλεοπτική εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου η Ζωή Κωνσταντοπούλου εστιαζόμενη στο να εκφράσει τα σχέδια και τις επιδιώξεις του νέου πολιτικού κόμματος που ηγείται της «Πλεύση Ελευθερίας».


Χρέωσε στον ΣΥΡΙΖΑ «προδοσία» και «ακύρωση ελπίδας» σε όσους πολίτες τον εμπιστεύτηκαν, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα ενώ δήλωσε πολύ αισιόδοξη για το νέο κόμμα στο οποίο ηγείται.

Η ίδια εκτίμησε ότι υπάρχει η αναγκαιότητα ενός πολιτικού σχηματισμού που θα εκφράζει ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας που σήμερα δεν έχει πολιτική στέγη κάτι δεν κατορθώνει σήμερα η ΛΑΕ με την οποία συμπαρατάχτηκε στις περασμένες εκλογές. Αυτό το κενό, σύμφωνα πάντοτε με τα λεγόμενα της Ζ. Κωνσταντοπούλου έρχεται να καλύψει ο νέος πολιτικός σχηματισμός αποκρούοντας τους δημοσιογραφικούς ισχυρισμούς ότι το νέο πολιτικό εγχείρημα έχει αφετηρία της προσωπικές φιλοδοξίες της

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου