Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 - 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 - [ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΚΟΥΦΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ]

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκδήλωση για τη μαύρη επέτειο από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 που πραγματοποιήθηκε το πρωί στον χώρο βασανιστηρίων του ΕΑΤ ΕΣΑ.Τιμάμε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του αντιδικτατορικού αγώνα με πράξεις κι όχι με κούφιες λέξεις. Οι αγώνες τιμώνται με αγώνες που δίνονται στα αλήθεια και όχι στα λόγια.

Πλεύση Ελευθερίας:21 Απριλίου 1967 – 21 Απριλίου 2016(Δελτίο τύπου)


21 Απριλίου 1967 – 21 Απριλίου 2016:
49 χρόνια μετά το πραξικόπημα, τιμάμε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του αντιδικτατορικού αγώνα. Τιμάμε αυτούς που αντιστάθηκαν, βασανίσθηκαν, φυλακίσθηκαν, έδωσαν τη ζωή, την ψυχή, την υγεία, την ελευθερία τους για τη δημοκρατία. Τιμάμε εκείνους κι εκείνες που δεν πρόδωσαν. Το παράδειγμά τους, φωτεινό υπόδειγμα στη σκοτεινή εποχή που ζούμε, καθώς καλούμαστε ξανά να αγωνιστούμε για ελευθερία και δημοκρατία.

Τώρα, που έχουν πέσει οι μάσκες και ο μνημονιακός θίασος προσπαθεί να αντλήσει αξιοπιστία από κίβδηλες αναθεωρήσεις της ιστορίας. Αυτοί που υπηρετούν την οικονομική-τραπεζική δικτατορία του Μνημονίου και συμπράττουν με τους δυνάστες του λαού μας, “διαπραγματευόμενοι” και ακκιζόμενοι σε πολυτελή ξενοδοχεία, καλό είναι σήμερα να σωπάσουν. Κι εμείς, όλοι και όλες που δεν αποδεχόμαστε την παράδοση και την υποταγή, πρέπει να ετοιμαστούμε για τη μάχη. Αυτή η μάχη είναι ιστορική, αξιακή και ηθική επιταγή, συνδεδεμένη με τους ιστορικούς αγώνες του λαού μας.

Οι αγώνες τιμώνται με πράξεις κι όχι με κούφιες λέξεις. Οι αγώνες τιμώνται με αγώνες που δίνονται στα αλήθεια και όχι στα λόγια. Είναι η ώρα των νέων γενεών να γράψουν τη δική τους ιστορία, δίνοντας τον δικό τους αγώνα, υπερασπιζόμενες το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην ελευθερία και σε μία αξιοβίωτη ζωή.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου