Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΣ



πηγή:
Εφημερίδα Αυγή

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και επίδοξος υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε χθες στη Βουλή να κάνει κάτι αδιανόητο ακόμα και για το ταυτισμένο με τους δανειστές κόμμα του.

Υπερακόντισε τους εκπροσώπους των θεσμών διερωτώμενος αν "το υπό συζήτηση νομοσχέδιο για τον εκδημοκρατισμό της δημόσιας διοίκησης είναι ή όχι μονομερής ενέργεια;", αντικρούοντας το νομοσχέδιο, ώστε να μην επαναπροσληφθούν 3.600 απολυμένοι εργαζόμενοι.

 Όμως, όπως του επισήμανε ο παριστάμενος υπουργός Νίκος Βούτσης «είναι ο πρώτος που θέτει ζήτημα". "Έχετε καταλάβει τι κάνατε; Κανένας 'θεσμός' δεν είπε ότι είναι μονομερής ενέργεια. Είναι απίστευτο αυτό που κάνατε» είπε ο Ν. Βούτσης.


Θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης απλώς υπερασπίζεται το μόνο έργο που είχε να παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της υπουργίας του, δηλαδή τις απολύσεις.

Αλλά ο κ. Μητσοτάκης είναι υπότροπος. Είναι ο ίδιος που με συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα προ ημερών προέτρεπε στους δανειστές να μη χαλαρώσουν τη θηλιά στην Ελλάδα με την επίτευξη συμφωνίας, αλλά να περιμένουν να δουν αν η κυβέρνηση θα ψηφίσει τους σχετικούς νόμους στη Βουλή.

Τις ημέρες αυτές που η διαπραγμάτευση έχει φτάσει στην πιο κρίσιμη φάση, με τα δύο στρατόπεδα, Ελλάδα και δανειστές, να επιστρατεύουν τα πιο βασικά μέσα πίεσης και επιχειρήματα, την ώρα που όλοι διαλέγουν πλευρά, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. στοιχίζεται στην πλευρά των δανειστών, υποδεικνύοντάς τους μάλιστα να αντιδράσουν.

Κάτι σαν τον δουλοπρεπή Χατζατζάρη στο Θέατρο Σκιών δηλαδή, που εμφανίζεται αυτόκλητος εκπρόσωπος του αγά για να έχει την εύνοιά του.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου