Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΣΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ: ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Του πήρε την θέση ο Σαμαράς και έμεινε κάγκελο

πηγή:
Παπαλάμπραινα


Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα στα ειδησεογραφικά σάιτ από την είδηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός αναλαμβάνει, μετά τη χθεσινή επιτυχία, επισήμως διευθυντής ειδήσεων στο κανάλι του Φαλήρου

Ρεπορτάζ πυροδοτούν τις βάσιμες πλέον υποψίες ότι οι συζητήσεις του πρώην πρωθυπουργού με τους ιδιοκτήτες του ΣΚΑΪ είχαν αίσιο αποτέλεσμα και πλέον ο Αντώνης Σαμαράς έχει αναλάβει και επίσημα διευθυντής ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό.

Έμπορος συρμάτινων παραπετασμάτων αποκαλύπτει ότι το σκηνικό των ειδήσεων αλλάζει με... εντολή Σαμαρά. Αυτή θα είναι και η πρώτη του παρέμβαση. Πάνε τα γαλάζια φόντα και η λευκή υδρόγειος. «Συρματόπλεγμα τύπου Έβρου θα κοσμεί την οθόνη και θα θυμίζει στον κοσμάκη τον κίνδυνο των λαθρομεταναστών» φέρεται να είπε ο πρώην πρωθυπουργός στους νέους του συνεργάτες.

Αναζητεί επίσης ως χορηγούς εταιρίες πλαστικών σπόγγων, κουβάδων και ειδών καθαρισμού τζαμιών. Στα δελτία ειδήσεων θα είναι καθημερινές πλέον οι αναφορές και τα σχετικά ρεπορτάζ για το πώς οι μετανάστες και οι πρόσφυγες παίρνουν την μπουκιά από το στόμα των καθαρόαιμων Ελλήνων. Αγανακτισμένοι πολίτες θα βλέπουν τους μετανάστες να πλένουν αυτοκίνητα σε φανάρια, να πουλούν χαρτομάντιλα και λουλούδια και θα εξανίστανται που χάνονται τόσες θέσεις εργασίας.

Επίσης, έπειτα και από την πρώτη χθεσινοβραδινή του επιτυχία ως σχολιαστή του ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για το μεταναστευτικό, ο Αντώνης Σαμαράς δεν αποκλείεται να αποκτήσει και δική του εκπομπή για το θέμα, με τίτλο «Με τα μάτια του λαθρο-Αντώνη». και καλεσμένους γνωστούς ακροδεξιούς φίλους του.

Μια από τις πρώτες παρεμβάσεις στα δελτία θα είναι και ο εμπλουτισμός των αθλητικών ειδήσεων με ρεπορτάζ από τα πρωταθλήματα γειτονιάς. Η εξαιρετική εμπειρία της προεκλογικής περιόδου, κατά την οποία ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε μια πλατεία και μίλησε με τον μικρό Νικόλα και την ποδοσφαιρική παρέα του τον έχει σημαδέψει, λέει συντάκτρια των ειδήσεων. «Το μέλλον ανήκει στους μπαλαδόρους της γειτονιάς» φέρεται να είπε, παρουσιάζοντας τα νέα του σχέδια για το κανάλι.


Με λύπη του όμως ο πρώην πρωθυπουργός πληροφορήθηκε ότι ο μικρός Νικόλας αρνήθηκε να παρουσιαστεί στην πρώτη μέρα του αθλητικού αυτού ενθέτου των ειδήσεων, λέγοντας ότι μετέφερε στον πατέρα του αυτά που του είπε, αλλά ο πατέρας του, όπως και εκατομμύρια άλλοι, ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρώτα τον επέπληξε και τον συμβούλεψε να μη μιλάει με αγνώστους στο πάρκο.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου