Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ;



πηγη:Periodista
Αν μπορεί κάποιος να διακρίνει κάτι στον ορίζοντα του πολιτικού τοπίου στην Ελλάδα του 2014, είναι η συντριβή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή των δύο κομμάτων της ακροδεξιάς συγκυβέρνησης, στις ερχόμενες ευρωεκλογές. 

Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν ή όχι η Νέα Δημοκρατία θα έχει συρρικνωθεί και το ΠΑΣΟΚ θα έχει εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Όπως, όλα δείχνουν, μάλιστα, οι βουλευτικές εκλογές δεν θα αργήσουν να διενεργηθούν, δεδομένου ότι ήδη τα ενδοκυβερνητικά προβλήματα είναι τεράστια, ενώ στον έναν πόλο της συγκυβέρνησης, στο κόμμα Βενιζέλου, η κατάσταση είναι διαλυτική. 

Ήδη, το αίτημα για αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από μία κυβέρνηση, στην ηγετική ομάδα της οποίας υπάρχουν ακροδεξιοί θύλακες, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, προδιαγράφει σοβαρότατη κρίση στους κόλπους της συγκυβέρνησης, με τις τριπλές εκλογές των ερχόμενο Μάιο να βρίσκονται ήδη πολύ κοντά. 

Και ενώ στο ΠΑΣΟΚ η υπόθεση της διασύνδεσης του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου, με τη Χρυσή Αυγή, εντείνει τις φωνές για άμεση αποχώρηση από την κυβέρνηση Σαμαρά και με τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει ήδη άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση, ο μοναδικός που φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει την σύμπραξη με την ακροδεξιά που κατοικοεδρεύει στο Μέγαρο Μαξίμου (και αυτό για λόγους προσωπικής διάσωσης) είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος εντελώς υποκριτικά, δήθεν βάλλει κατά των ακροδεξιών θυλάκων, αλλά είναι ο μοναδικός πιστός σύμμαχος της ακροδεξιάς Δράκας που κυβερνά την Ελλάδα από το καλοκαίρι του 2012 και είναι εκείνος πίσω από τον οποίο κρύβεται, όταν απουσιάζει από τη βουλή, ο Αντώνης Σαμαράς.  Ακόμη και ο Πάρις Κουκουλόπουλος έκανε από το βήμα της βουλής αναφορά στην κατάρρευση της γελοίας και επικίνδυνης για την δημοκρατική σταθερότητα και ομαλότητα "θεωρίας των δύο άκρων". 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει γίνει ουρά της ακροδεξιάς. Θα μπορούσε εύκολα να υποθέσει κανείς, ότι ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τον στήριξε με όλες του τις δυνάμεις στο θέμα του σκανδάλου των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, θα τον ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο ακροδεξιό κόμμα του, παραδίδοντάς του στο άμεσο μέλλον - μιας και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει άλλη πολιτική στέγη -  το... δαχτυλίδι της διαδοχής. 
====================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου