Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ:ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ


πηγή:Blog-Κεράσια και Κρίνοι

Μήπως νομίζουνε κάτι κουκουέδες τύπου ελληνοφρένειας οτι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει διάφορες πατάτες θα πάει ο κόσμος και θα ψηφίσει το άμεμπτο και αμόλυντο κόμμα της αιώνιας αφ' υψηλού άρνησης, του "δεν συνεργάζομαι με κανέναν" του "όλοι είναι πράκτορες εκτός από τα νυν μέλη μου"; 

Παρεμπιπτόντως από εκεί πρέπει να του έμεινε και του Καζάκη το χούι να βλέπει παντού διατεταγμένους συκοφάντες. Η αρρώστια που κολλάς όντας χρόνια στο ΚΚΕ θέλει άλλα τόσα, για να μην πω τα διπλάσια χρόνια για να γιατρευτεί. Πρόκειται για μεγάλο ψυχολογικό και διανοητικό σοκ.

Η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ακριβώς ότι όλα βγαίνουν στη φόρα, οτι και εντός του και από μέσα προς τα έξω γίνεται ελεύθερη κριτική, ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί που το παλεύουν και ούτε τους διαγράφουν, ούτε τους αποκαλούνε πράκτορες. Και αυτό πρέπει να περιφρουρηθεί.

Αντιθέτως, τίποτα και ποτέ δεν βγαίνει προς τα έξω από το ΚΚΕ, καμιά κριτική, ούτε καν από διαγραμμένους. Τι σόι ψυχολογική τρομοκρατία ασκείται στον κόσμο του μπορούμε να φανταστούμε. 
Περιμένουμε ακόμα τον Μπογιόπουλο που για όλα γράφει, ακόμα και για τον ΣΥΡΙΖΑ, να μας πει για το κόμμα που υπηρετούσε τόσα χρόνια, που δεν προσφέρει τίποτα στην εργατική τάξη παρά μόνο υποσχέσεις για πιλάφια και ουρί του παραδείσου στην άλλη ζωή, όταν πέσει παγκόσμια ο καπιταλισμός.

Πολύ μεγάλο λάθος θα κάνει ο κόσμος να πάει να στηρίξει αυτή τη σέχτα στις επικείμενες εκλογές. Να προτιμήσει χώρους όπου η διαφωνία δεν απαγορεύεται, δεν ποινικοποιείται, δεν τιμωρείται. Δεν έχει μόνο σημασία να πρεσβεύεις τις τέλειες θέσεις, ιδιαίτερα σε τόσο δύσκολη συγκυρία σαν αυτή που διανύουμε σήμερα. Δεν μπορεί να κάθεσαι στη γωνία περιμένοντας να πέσει το παγκόσμιο σύστημα και να λες ή όλα εδώ και τώρα ή τίποτα πουθενά και ποτέ και στο μεταξύ οι λαοί να σφαγιάζονται. 

Χρειαζόμαστε λύσεις εδώ και τώρα και ταυτόχρονα να δρομολογήσουμε τους όρους για ένα καλύτερο κόσμο, όχι όμως περιφρονώντας το παρόν.

Ένας ταξιτζής σε απελπισία μου έλεγε τις προάλλες: ο κόσμος πια δεν παίρνει ταξί. Δεν υπάρχει μεροκάματο. Να ξεκουμπιστούνε αυτοί, να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ μήπως και κάνει κάτι. Αυτή είναι η κατάσταση του κόσμου που θέλει να ζήσει, όχι να πεθάνει. Και πέρα από κάθε κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις, αυτό το πρωταρχικό δεν μπορούμε να το αγνοούμε. Εξάλλου η πολιτική όπως και η ζωή, είναι η τέχνη του εφικτού.

Σχόλιο: Χθες δυο πολύ γνωστά ανένταχτα προφίλ αν και μέχρι πρόσφατα έβγαζαν σπυράκια όταν άκουγαν ΣΥΡΙΖΑ ομολόγησαν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Το περίεργο είναι που δεν υπήρξαν αντιδράσεις από τους επίσης ανένταχτους φίλους τους δείχνοντας την στάση που θα ακολουθήσει ο πολιτικοποιημένος μεν αλλά ανένταχτος χώρος.
Στο κάτω κάτω ρωτήστε τι δεν θα ψήφιζαν οι βολεμένοι και πλούσιοι και πράξτε αναλόγως.
====================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου