Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ:ΓΑΒ ΓΑΒ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ



του Θανάση Καρτερού

Αφού με πάααααρα πολύ προσεκτικό τρόπο, μη σκιστεί κανένα κομματικό καλτσόν, πήρε αποστάσεις από τα τσογλάνια της Κανέλλη, ο Δημήτρης Κουτσούμπας το γύρισε προχτές το φύλλο. Και μιλώντας στην αστική -πολύ αστική όμως- Καθημερινή, χαρακτήρισε τον Τσίπρα σκυλάκι. Και μάλιστα όχι σκυλάκι ό,τι να 'ναι, αλλά του καναπέ.

Προσθέτοντας έτσι άλλη μια λαμπρή σελίδα στην κατά το σημερινό ΚΚΕ σκληρή και ανελέητη ταξική πάλη με όλους τους αριστερούς της διπλανής πόρτας - και με τα τσογλάνια, και με τα σκυλάκια, και με τα ό,τι ήθελε προκύψει στη συνέχεια.

Αρχηγός κόμματος είναι ο Κουτσούμπας, λέει μια κουβέντα παραπάνω, θα πείτε. Έστω παραβιάζοντας την παλιά αρχή του ΚΚΕ να μην χρησιμοποιεί βρισιές και προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τους αντιπάλους του, αλλά να μένει στην πολιτική κριτική ή και πολεμική.
Το ερώτημα ωστόσο είναι: Αφού μετά την τσογλανική αποφάσισαν να μεταφέρουν την πολεμική τους και στο κυνοτροφείο, γιατί εφαρμόζουν τους κανόνες του γαβ-γαβ μονομερώς; Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό μπορεί να τους κοστίσει την κατηγορία ότι με κάποιους φροντίζουν να τα έχουν καλά και στρέφουν τα κυνικά πυρά τους μόνο σε μια κατεύθυνση;

Δεν είδαμε και δεν ακούσαμε να βαφτίζουν, ας πούμε, τον Σαμαρά γερμανικό μολοσσό της Ακροδεξιάς και του Μνημονίου. Ούτε τον Βενιζέλο ποιμενικό, κοινώς τσοπανόσκυλο του συστήματος. Ούτε τον Στουρνάρα Λάση των αγορών. Ούτε καν τον Θεοχάρη ντόπερμαν των φόρων. Ακόμα και τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη τους σεβάστηκαν και δεν τους αποκάλεσαν σε καμιά περίπτωση μαντρόσκυλα του καπιταλισμού. Τον Τσίπρα όμως τον περιποιήθηκαν δεόντως. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ακόμα υπάρχουν στο σώμα των κομμουνιστών οι δαγκωματιές της Ιστορίας, που ξέρουν αυτοί και από πού προέρχονται και πώς τις έχουν εισπράξει.

Συνεπώς πρέπει να ζητήσουμε από τον σύντροφο Κουτσούμπα, από τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει κυνικός, να επιδείξει προλεταριακή, ου μην και επαναστατική συνέπεια. Εισάγοντας το νέο ήθος του γαβ-γαβ στην πολιτική μάχη, δεν μπορεί να είναι αβρός με όσους ήδη δαγκώνουν εκατομμύρια ανθρώπους. Και να πετάει φόλες σε άλλους επειδή υποστηρίζει ότι δεν δαγκώνουν αυτούς που δαγκώνουν εκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό αν μη τι άλλο, αποδεικνύει ότι και ως ζωόφιλος έχει πρόβλημα. Όσο κι αν διεκδικεί τον χαρακτηρισμό Κουτσούμπας γαβ-γαβ....





πηγή:Εφημερίδα "Αυγή"-15/4/2014
====================================================================================


Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου