Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΕΙΑ



 ΓΡΑΦΕΙ:Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΜΠΡΟΣ"- 17/4/2014

Η κα Μέρκελ επισκέφθηκε την χώρα μας, είδε τον πρωθυπουργό, συζήτησε μαζί του και απεχώρησε. Η επίσκεψή της δεν είχε κανένα ουσιαστικό σκοπό. Έγινε για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, με στόχο να ενισχύσει προεκλογικά την κυβέρνηση και τα κόμματα που την στηρίζουν.

Δεν δεσμεύτηκε για τίποτα, δεν υπέγραψε καμία διμερή συμφωνία, ούτε έκανε κάποια νύξη για την μείωση του δημόσιου χρέους της χώρας μας. Ταυτόχρονα με την επίσκεψη Μέρκελ υπήρξαν δηλώσεις υποστήριξης από τους εκπροσώπους των δανειστών μας, που αναφέρονται στην πρόοδο της χώρας μας στα μνημόνια που οι ίδιοι επέβαλαν.

Είναι έκδηλη η προσπάθεια να ξαναζεσταθεί το περιβόητο success story, πράγμα πολύ δύσκολο, γιατί η ελληνική κοινωνία και μνήμη διαθέτει και βιώνει μια πολύ σκληρή πραγματικότητα, που είναι σχεδόν αδύνατο να κρυφτεί πίσω από μεγαλόστομες ανακοινώσεις και αμφισβητούμενους δανεισμούς.
Δανεισμούς, που ένα μεγάλο μέρος των αγορών (μην βλέπετε πώς παρουσιάστηκε στο εσωτερικό της χώρας, διαβάστε τις ξένες οικονομικές εφημερίδες όσοι έχετε αυτή την δυνατότητα και θα καταλάβετε τι έγινε στην πράξη) τάσσεται επιφυλακτικά απέναντί τους. Δεν ξεσηκώθηκαν ξαφνικά οι αγορές για να κάνουν σαν τρελές να αγοράσουν ελληνικό χρέος.

Άλλωστε μόνο τον Βενιζέλο να δεις και να ακούσεις να πανηγυρίζει, τρομάζεις και σου έρχεται ξανά στο νου η περίφημη «επιτυχία» του PSI, που κατέστρεψε οικονομικά ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια και τους μικροεπενδυτές κατόχους κρατικών ομολόγων, τους λεγόμενους μικροομολογιούχους.

Όλη αυτή η προεκλογική φιέστα με την επίσκεψη της κας Μέρκελ επικάλυψε το σκάνδαλο Μπαλτάκου, το οποίο πιστεύω ότι θα επανέλθει στην επιφάνεια είτε από τα νέα video που θα βγουν στον αέρα είτε από δηλώσεις που θα κάνει ο ίδιος ο Μπαλτάκος στο προσεχές διάστημα. Ένας Μπαλτάκος, που από ό,τι φάνηκε στο video, ήταν εντελώς απολογητικός απέναντι στον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα δεν διστάζει να βρίζει, άλλωστε έβρισε σκαιότατα και τον ίδιο τον Σαμαρά έχοντας πάνω από το κεφάλι του για θεία φώτιση εννέα εικονίσματα της Παναγίας καρφωμένα στον τοίχο της Βουλής δίκην εικονοστασίου, που κάθε θρησκευόμενος εθνοπατριώτης διαθέτει για την σωτηρία της ψυχής του.

Ο Μπαλτάκος στα δυο βιβλία του, εκθειάζει την κρυπτεία, το φονικό έθιμο των αρχαίων Σπαρτιατών, ο Κασιδιάρης την εφάρμοζε πάνω στους μετανάστες, οπότε υπήρχε αμοιβαίος θαυμασμός μεταξύ του θεωρητικού της κρυπτείας και του ανθρώπου που την εφάρμοζε στην πράξη.
Το video Κασιδιάρη - Μπαλτάκου επιβεβαιώνει ότι το ακροδεξιό περιβάλλον του κου Σαμαρά εξέθρεψε στην αυλή του, το λυκόσκυλο του Ναζισμού και όταν αντιλήφθηκε ότι το πράγμα γίνεται ανεξέλεγκτο, το έστειλε στον μπόγια. Επίσης απέδειξε ότι οι πηγές πληροφόρησης που είχε η Χρυσή Αυγή μέσα στον κρατικό μηχανισμό, ήταν τελικά ψίχουλα μπροστά στον ακροδεξιό πληροφοριοδότη που διέθετε μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Αλλά η συγκεκριμένη καταγραμμένη συνομιλία έδειξε και κάτι άλλο. Ότι η Χρυσή Αυγή δεν ήταν τόσο αντισυστημική όσο πίστευαν αυτοί που την ψήφιζαν αλλά ό,τι έκανε, το έκανε με τις πλάτες του συστήματος, το οποίο στο τέλος την ξέβρασε όταν δεν του ήταν πλέον χρήσιμη. Μέχρι τότε δολοφονούσε και τρομοκρατούσε έχοντας πλάτες σε υψηλά ιστάμενους φίλους της.

ΥΓ.1- Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος - (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ): «Είναι πασιφανές ότι υπάρχει και πολιτική ευθύνη για κάποιους που επέλεξαν τον Μπαλτάκο».
- Κάποιοι ο Σαμαράς; Θα σας βάλει πιπέρι στο στόμα ο Βενιζέλος.
ΥΓ.2- Άδωνις Γεωργιάδης - (Ν.Δ και Υπουργός Υγείας)- «Τους σιχαίνομαι τους κομμουνιστές»
- Αμοιβαία τα συναισθήματα.
ΥΓ.3 - Σοφία Βούλτεψη - (Βουλευτής Ν.Δ.): «Υπάρχει μια ψυχική αναταραχή στον κόσμο, γι' αυτό λέει πως θα ψηφίσει Ποτάμι»
- Καταλάβαμε. Εσείς το «Ποτάμι» δεν το βλέπετε σαν κόμμα αλλά κάτι σαν λεξοτανίλ.
ΥΓ.4- Οικονομικά από το Χάρβαρντ: «Τις προάλλες ήρθανε στην πολυκατοικία μας όλοι οι λογαριασμοί μαζεμένοι. ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, Εφορία, Τέλη Κυκλοφορίας και Φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα έγινε.
Έκλαιγε όλη η πολυκατοικία. Νομίζαμε πως ξενυχτάγαμε νεκρό.
====================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου