Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ


Δημήτρης Κανελλόπουλος
από το:

Καταποντίζεται ο «Σκάι 100.3». Ο οποίος, φυσικά, πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστικός. Πώς; Με απολύσεις και μειώσεις μισθών. Πώς αλλιώς άλλωστε; Το υποστηρίζουν διαρκώς οι νεοφιλελεύθεροι στις βαθυστόχαστες αναλύσεις τους. 

Ο κ.Πορτοσάλτε όχι μόνο δεν είναι άνεργος (όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοί του) αλλά και πληρώνεται στην ώρα του (όπως ελάχιστοι άλλοι συνάδελφοί του)! Αποτελεί μειοψηφία, έτσι; Ίσως γι' αυτό ο Άρης εξήρε το (θεάρεστο;) έργο της ιδιοκτησίας του ομίλου, η οποία προνόησε εγκαίρως απολύοντας κόσμο και κάνοντας περικοπές (!) και τώρα μπορεί να πληρώνει on time τους μισθούς. Το περσινό καλοκαίρι, όταν και απολύθηκε ο μισός κόσμος στο σταθμό, ο διευθυντής του, ο κ. Πορτοσάλτε, έφευγε για τις διακοπές του.

Άλλο είναι το θέμα μας όμως: ο Άρης Πορτοσάλτε και όσοι υπεύθυνοι έχουν απομείνει στους «100.3», είναι αυτοί που οδήγησαν το ραδιοσταθμό του Φαλήρου, Α), στην 7η, 8η ή και 9η θέση στις εβδομαδιαίες αστάθμιστες αναφορές, Β), στην 3η θέση στις ακροαματικότητες και, Γ), για 1η φορά μετά από χρόνια κάτω από το 10%! Και με την πορεία του να παραμένει καθοδική, χαίρε βάθος αμέτρητον.

Σύμφωνα λοιπόν με τη λογική (λογική;) των Μπάμπη Παπαδημητρίου και Άρη Πορτοσάλτε, πρέπει τώρα ο ιδιοκτήτης του σταθμού Γιάννης Αλαφούζος, χάριν της ανταγωνιστικότητας βεβαίως-βεβαίως, να λάβει δραστικά μέτρα. Μέτρα που όπως είπαμε μεταφράζονται σε απολύσεις και μειώσεις μισθών. Κι επειδή διευθυντής του σταθμού ήταν (είναι;) ο κ. Πορτοσάλτε, μία «φιλελεύθερη» ευθύνη τη φέρει κι αυτός για τον καταποντισμό του άλλοτε κραταιού «Σκάι 100.3», έτσι δεν είναι;

Πάντως λογικό είναι ο λαός να βγάζει από τις μνήμες του ραδιοφωνικού δέκτη του ένα ραδιόφωνο που καταφέρεται εναντίον του. Και ο «Σκάι 100.3» δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να βρίσκεται διαρκώς εναντίον του λαού. Απέναντί του. Απλώς κατά περιόδους αλλάζει (ο σταθμός) την κοινωνική ομάδα την οποία διαβάλλει και λοιδορεί με κάθε τρόπο. Μία τα περίπτερα, μία τα ταξί, μία τους φορτηγατζήδες, μία τους αγρότες, μία τους ναυτικούς κ.ο.κ. Πάντοτε ο λαός βρίσκεται στο στόχαστρό του.


====================================================================================
Κεραμιδόγατος
ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου