Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

METRON ANALYSIS:ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ (22-9-2012) Ο ΣΥΡΙΖΑ

Την ανατροπή του ευνοϊκού για την τρικομματική κυβέρνηση μετεκλογικού σκηνικού αποτυπώνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Επενδυτής» που δημοσιεύεται στην έκδοση του Σαββάτου (22/9/2012), με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται!!! Πιο συγκεκριμένα:
 Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 20,8% των προτιμήσεων, με τη ΝΔ ν’ ακολουθεί με 19,6%. Τρίτο κόμμα, καθαρά πλέον, είναι η Χρυσή Αυγή με 8,8% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 7,3% συνεχίζοντας την πτωτική του πορεία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 5,4% και ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ με 4,8%. Πτωτικά κινείται και το ΚΚΕ που το προτιμούν το 3,9% των ερωτηθέντων, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος, το άκυρο, λευκό και οι αναποφάσιστοι συγκεντρώνουν 24,9%!
Το 57% τάσσεται υπέρ της άμεσης καταγγελίας του μνημνονίου, ανατρέποντας την «ισοπαλία» (48%- 48%) που είχε καταγραφεί στη δημοσκόπηση του Ιουλίου, στο αντίστοιχο ερώτημα «εφαρμογή και βελτίωση ή καταγγελία».
Η άνοδος των αντιμνημονιακών απόψεων συνοδεύεται και από την εκ νέου ενίσχυση των απαισιόδοξων εκτιμήσεων ότι τελικά η χώρα θα χρεοκοπήσει (44%) και οδηγεί την κυβέρνηση σε οριακό σημείο. Η αποδοχή της καταγράφεται μόλις στο 34%, πολύ κάτω από το άθροισμα 48% της εκλογικής δύναμης των τριών κομμάτων που τη στηρίζουν.
========================================================
Κεραμιδόγατος
 ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου