Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, η ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ και η ΔΗΛΟΣ


Ότι ο σημερινός πρωθυπουργός μας δεν γνωρίζει την Ελλάδα, πόσο μάλλον την ιστορία της είναι σε όλους γνωστό.  Διαβάστε το παρακάτω άρθρο που δημοσιεύθηκε στο "Ποντίκι" στις 26/5/2011 και θα καταλάβετε την τρικυμία εν κρανίω της σημερινής κυβέρνησης του.

.....................................................

 Παπανδρέου και η Σπιναλόγκα

thumbΤης Σίσσυς Παπαδάκη

«Είχε πάει πρόσφατα ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού στην Κρήτη, στην περιοχή Λασιθίου, όπου υπάρχει ένα νησάκι, το οποίο ήταν εγκαταλειμμένο.
Δεν υπήρχε κανένα τουριστικό ενδιαφέρον μέχρι πρότινος και, όμως, έχει γίνει πια επίκεντρο ενδιαφέροντος διεθνώς»: Τα λόγια αυτά διάλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου για να μιλήσει, στο Ναύπλιο, περί τουριστικής ανάπτυξης. Τί μαθαίνει κανείς άμα γίνει πρωθυπουργός! Μέχρι και τη Σπιναλόγκα! Μπράβο στον Υπουργό που του την ανέφερε!  Μήπως όμως να του πει πως δεν είναι ένα εγκαταλελειμένο νησάκι, το οποίο κατάφερε να αξιοποιήσει η σημερινή κυβέρνηση, αλλά προστατευόμενος χώρος εδώ και χρόνια και πως βρίσκεται σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας;
Ας του εξηγήσει πως είναι κοντά στην Ελούντα, την οποία σίγουρα ξέρει μέχρι και ο κ. Παπανδρέου. Και ας το κάνει γρήγορα, μήπως
γλυτώσουμε να ακούσουμε πως χάρη στις τελευταίες προσπάθειες για την ενίσχυση του τουρισμού εντοπίστηκε έτερο αναξιοποίητο νησάκι ονόματι Δήλος που έχει αρχαία και βρίσκεται απέναντι από τη Μύκονο.

.....................................................


  Για την αντιγραφή: Κεραμιδόγατος  ο μαντουμανταδόρος(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου