Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


πηγή:



Ματαιώνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου εξαιτίας της σύλληψης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών


Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η είδηση πως δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εξαιτίας της σύλληψης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους.

Η είδηση έρχεται αμέσως μετά την αποκάλυψη πως οι «νεοναζί» που συνελήφθησαν, ως «τρομοκρατική οργάνωση», ήταν αγνοί πατριώτες, και πως είχαν τα 50 κιλά εκρηκτικά, για να γκρεμίσουν τον τοίχο της φυλακής στην Ανδριανούπολη και να απελευθερώσουν τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς.

Η ακύρωση της παρέλασης της 25ης Μαρτίου κρίνεται επιβεβλημένη, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος επεισοδίων από πατριώτες που έχουν ενοχληθεί από τη σύλληψη των στρατιωτικών μας, και μπορεί να τα κάνουν όλα γυαλιά-καρφιά, πριν πάνε για φραπέ στο Θησείο.

Βέβαια, υπάρχει το αίτημα να μας επιστρέψουν οι Τούρκοι τους δυο στρατιωτικούς για μια μέρα -ώστε να γίνει κανονικά η παρέλαση- και μετά να τους επιστρέψουμε πάλι στην Τουρκία.

Ένα ακόμα αίτημα -που απορρίφθηκε, όμως- ήταν να παρελάσουν οι δυο στρατιωτικοί μας μέσα στο κελί τους την 25η Μαρτίου.

Αν οι δυο στρατιωτικοί αποφυλακιστούν μέχρι τον Ιούνιο, η παρέλαση της 25ης Μαρτίου μπορεί να γίνει στις 18 Ιουνίου, αφού είναι η ιστορική μέρα που ο Γεώργιος Καραϊσκάκης κουτούπωσε την Μπουμπουλίνα στο Χάνι της Γραβιάς.

Αρχικά, υπήρξε η σκέψη να απαγορευτεί για φέτος και ο μπακαλιάρος σκορδαλιά, αλλά αυτό θα δοκίμαζε την αντοχή των Ελλήνων -και μπορεί να ξεσπούσε επανάσταση-, οπότε, τελικά, θα επιτραπεί ο μπακαλιάρος σκορδαλιά, ώστε να τονωθεί το εθνικό φρόνημα.

Μάλιστα, η Ελλάδα πιέζει μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τουρκία να προσφέρει μπακαλιάρο σκορδαλιά στους δυο στρατιωτικούς μας την 25η Μαρτίου, αλλά οι τουρκικές αρχές απορρίπτουν για την ώρα το ελληνικό αίτημα, με το επιχείρημα πως η σκορδαλιά προκαλεί αέρια και υπάρχει ο κίνδυνος να λιποθυμήσουν οι Τούρκοι φύλακες από τις περήφανες ελληνικές πορδές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τούρκοι σκοπεύουν να κρατήσουν τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς μέχρι το 2021, ώστε να μη μας επιτρέψουν να γιορτάσουμε πανηγυρικά τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, που οδήγησε στην απελευθέρωση από τους Τούρκους και την οικειοθελή υποδούλωση σε Γερμανούς, Αμερικανούς και άλλους.

(Τώρα αποδεικνύεται πόσο σοφό είναι να έχει η Ελλάδα δυο εθνικές εορτές, κι ας την κοροϊδεύουν οι άλλοι. Ένα προτεκτοράτο πρέπει να έχει πάντα μια εθνική εορτή καβάτζα.)
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου