Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ "ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ". ΕΓΙΝΕ ΠΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ


Ο Παππάς «τρώει» τον διευθυντή της «Αυγής»;


πηγή:

Ένα ζοφερό σκηνικό εσωτερικών αντιπαραθέσεων στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο και τα κομματικά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδα «Αυγή» και ραδιοσταθμός «Στο Κόκκινο») περιγράφει ο «Φιλελεύθερος» της Πέμπτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δρομολογήσει την αποπομπή του Κωστή Νικολακάκο, διευθυντή της «Αυγής», μια απόφαση που αποδίδεται στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και αντανακλά στις εσωτερικές μάχες εξουσίας που μαίνονται στην Κουμουνδούρου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου», την απόφαση για απομάκρυνση του κ. Νικολακάκου πήρε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοβουλία του υπουργού αρμόδιου για τα μέσα ενημέρωσης, κ. Παππά. Η αιτία είναι ότι ο κ. Νικολακάκος θεωρείται άνθρωπος του Νίκου Φίλη, βουλευτή του κόμματος, πρώην υπουργού Παιδείας και πρώην διευθυντή της εφημερίδας.

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης του ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει τα κομματικά μίντια, δηλαδή την εφημερίδα και το ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο». Στην ίδια κατεύθυνση εντάσσονταν και οι πρόσφατες απολύσεις στον ίδιο σταθμό, οι οποίες μετά και την απομάκρυνση των τεσσάρων μελών της απεργιακής επιτροπής –κατά τα άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ προστατεύει τον συνδικαλισμό– έφτασαν τις επτά και αναμένεται να αγγίξουν τα 20 άτομα.

Σε κάθε περίπτωση η ένταση που επικρατεί στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ αντανακλά όχι μόνο τις εσωτερικές διαμάχες αλλά και μια νέα πραγματικότητα: η κυβέρνηση έχει πλέον «δικές» της εφημερίδες και ραδιοσταθμούς, με μεγαλύτερη απήχηση, άρα τα κομματικά όργανα δεν είναι πια απαραίτητα…
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου