Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΡΑΝΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ) : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΕΚΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ



πηγή:
ΖΕΥΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ

Η ανάπτυξη ήρθε! – Μέχρι και οι υπουργοί λαμβάνουν επίδομα ενοικίου…


Αντιδράσεις και εξελίξεις φαίνεται πως φέρνει η υπόθεση με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου και το επίδομα ενοικίου 12.000 ευρώ το χρόνο που που φέρεται να λαμβάνει.

 Τελευταία εξέλιξη η αντίδραση από το Μαξίμου, μέσω δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος δήλωσε στον «Real FM» ότι «ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει με την αν. υπουργό (σ.σ. την Ρ. Αντωνοπούλου). Της μετέφερε ότι δεν θεωρεί ορθό το γεγονός ότι έγινε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης. Και, από εκεί και πέρα, περιμένουμε τη δική της τοποθέτηση».

 Σημειώνεται πως σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» η Ρ. Αντωνοπούλου λαμβάνει 1.000 ευρώ τον μήνα από το κράτος ως έξοδα ενοικίου για ένα σπίτι στο Κολωνάκι. Στο σχετικό ρεπορτάζ (εδώ) σημειώνεται επίσης: 
«Η κ. Αντωνοπούλου, που αρμοδιότητά της είναι η καταπολέμηση της ανεργίας, είναι μαζί με το σύζυγο της, Δημήτρη Παπαδημητρίου, το πλουσιότερο ζευγάρι της κυβέρνησης, με χαρτοφυλάκιο αξίας άνω των 3 εκατομμυρίων δολαρίων.
Συγκεκριμένα, το χαρτοφυλάκιο του κ. Παπαδημητρίου ανέρχεται στα 2.725.881 δολάρια. Το χαρτοφυλάκιο αυτό κατείχε το 2015, όταν δεν είχε ακόμα υπουργοποιηθεί. Την ίδια χρονιά δήλωσε εισοδήματα 453.429 δολάρια. Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου κατείχε μετοχές 340.000 δολαρίων σε χρηματιστήρια και καταθέσεις ύψους 11.400 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες. Το υπουργικό ζεύγος έχει από κοινού καταθέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού 480.154 δολάρια. Επίσης, το ζευγάρι διαθέτει ακίνητο 110 τ.μ. στη Νέα Υόρκη και μια βίλα 300 τ.μ. στη Σύρο με πισίνα 80 τ.μ., αλλά δεν έχει σπίτι στην Αττική. Στο πόθεν έσχες αναφέρεται μόνο ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα 31,60 τ.μ., του οποίου η ψιλή κυριότητα ανήκει κατά 100% στον υπουργό Οικονομίας».

Το σχόλιο μας είναι απλό και συγκεκριμένο: Η ανάπτυξη ήρθε! Μέχρι και οι υπουργοί λαμβάνουν επίδομα ενοικίου…
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου