Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ


πηγή:
Ματίνα Παπαχριστούδη

«Στο Κόκκινο» ο ΣΥΡΙΖΑ για τους εργαζόμενους


Αποκαλύπτεται ο πραγματικός στόχος της επίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, καθώς και της κομματικής ομάδας που την έχει αναλάβει. Την περίοδο που η κυβέρνηση ελέγχει μεγάλο μέρος των μίντια και οι προπαγανδιστικές ομάδες υπουργείων και γραφείων Τύπου τα «ενημερώνουν» με non paper, δεν χρειάζεται εφημερίδα και σταθμό. Κυρίως δεν χρειάζεται τη δημοσιογραφική παρουσία τους. Ήδη ανακοινώθηκε πως το «ζωντανό» πρόγραμμα θα σταματά στις 8.00 το βράδυ, καθώς δεν υπάρχει επαρκής αριθμός εργαζομένων…

Ξεκαθαρίστηκε και η τακτική της κομματικής ομάδας να συκοφαντεί, να εξυβρίζει δημόσια και να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους με σκοπό να τους διασπάσει.


Μόλις απέτυχε, προχώρησε στην απόλυση τεσσάρων εργαζομένων, «συμπτωματικά» όλων μελών της απεργιακής επιτροπής.

Κυνικά πλέον, δηλώνει πως οι απολύσεις θα φθάσουν τις 20! Ομολογεί, έτσι, πως ο σκοπός είναι η απόλυση όσων συνεχίζουν να έχουν φωνή και δεν έχουν υποταχθεί στις απόπειρες μετάλλαξης του ραδιοφώνου σε δελτίο Τύπου της κυβέρνησης.

Αποκαλύπτεται, επίσης, πως τα κομματικά στελέχη έλεγαν ψέματα πως δήθεν περιμένουν να εκδηλωθεί ενδιαφέρον για οικειοθελείς αποχωρήσεις. Μόλις ζητήθηκε χρόνος γι’ αυτό, ανακοινώθηκαν οι απολύσεις. Αρνήθηκαν να συζητήσουν ακόμα και όταν η γενική συνέλευση έκανε αντιπρόταση για τη μείωση αποδοχών!


Η δεύτερη φάση του σχεδίου περιλαμβάνει και την Αυγή, όπου ζητήθηκε η παραίτηση του διευθυντή Κ. Νικολακάκου, ενώ ετοιμάζεται η νέα ηγετική ομάδα που θα αναλάβει τα ενοποιημένα Μέσα. Όσοι απομείνουν σε ραδιόφωνο και εφημερίδα θα εργάζονται για όλα τα ΜΜΕ, με κατώτατο μισθό 750 ευρώ. Αυτός είναι ο δεύτερος στόχος. Να κάνουν, δηλαδή, τα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ το όχημα με το οποίο προσφέρουν στους μιντιάρχες τις νέες άθλιες συμβάσεις: Μισθός 750 ευρώ για εργασία σε όλα τα συνδεδεμένα Μέσα των ομίλων, χωρίς επιδόματα κι άλλα δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι Στο Κόκκινο έχοντας την υποστήριξη της συντριπτικής πλειονότητας των εργαζομένων στην Αυγή, αποφάσισαν πως δεν θα σφαχτούν ως ερίφια στον πάγκο του κομματικού χασάπη. Καταγγέλλουν τη στοχοποίηση όσων αγωνίζονται για να παραμείνουν δημοσιογράφοι και όχι υποταγμένοι υπάλληλοι. Αποφάσισαν 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, σχεδιάζουν απεργιακή εκπομπή και θα δώσουν συνέντευξη Τύπου. Ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από σφαγέας τη κοινωνίας ως κυβέρνηση, είναι και στυγνός αδίστακτος εργοδότης στα Μέσα του.
===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου