Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

πηγή:


Ο πρώην υπουργός Φραγγούλης

 και ο .. Μέγας ΑλέξανδροςΟ τύπος ονομάζεται Φραγκούλης Σ. Φράγκος. Είναι στρατηγός ε.α και επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ. Προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά με πρόταση του οποίου είχε γίνει υπουργός Εθνικής Άμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου, ενώ κατά καιρούς έχουν υπάρξει δημοσιογραφικές πληροφορίες που τον ήθελαν να σχεδιάζει την ίδρυση ακροδεξιού κόμματος.

Τα αναφέρουμε αυτά για να δείξουμε το ποιόν του ανθρώπου που σήμερα, σύμφωνα με φασιστικούς ιστότοπους, εκφώνησε ένα «πύρινο» λόγο στο εθνικιστικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Έβαλε στο στόχαστρο του τους «Γυφτοσκοπιανούς» όπως αποκάλεσε τους κατοίκους της γειτονικής χώρας, κήρυξε ανένδοτο αγώνας εναντίον τους, «μιλώντας από καρδιάς», για «να προστατεύσουμε τη Μακεδονία μας», συνοδεύοντας το παραλήρημα του με γραφικότητες του τύπου «ο στρατηγός είναι πίσω σας και είναι ο Μέγας Αλέξανδρος».

Αν κάνουμε αυτή την ανάρτηση είναι για να υπογραμμίσουμε την ποιότητα των ανθρώπων που το αστικό σύστημα επιλέγει να στελεχώσουν καίρια στρατιωτικά και κρατικά πόστα.

===================================================================================
Κεραμιδόγατος 
ο μαντουμανταροδός-(Β.Π)

1 σχόλιο: